Direktlänk till inlägg 20 januari 2012
4 kycklingfiléer
Glaze:
1 dl flytande honung
1 dl nypressad citron
1 tsk blandade pepparsorter
Bryn kycklingen på båda sidor i en stekpanna med både smör och olja. Flytta över kycklingen till en ungsfast form och stek i ugn. 175 grader, ca 15 min. Koka ihop glazen till hälften av vätskan återstår. Ta ut kycklingen efter halva tillagningstiden och pensla kycklingen med glazen. In i ugnen igen.... god att äta både varm och kall.
Nu har jag ny bloggportal: www.nouw.com/paooola ...
Kod för att importera min blogg till Nouw: 9926004046
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 |
31 |
||||||||
|