Direktlänk till inlägg 17 mars 2012
Hej! Jag har då verkligen märkt att alla kan laga flygande Jacob, men recepten ser lite annorlunda ut, och tillbehören varierar också.
Såhär gör jag i alla fall.
3-4 portioner
1 hel grillad kyckling eller 4 kycklingfiléer.
3 dl vispad grädde
2 dl chilisås
2 bananer, skivade
2-3 tsk curry
Tillbehör
knaperstekt bacon
salta jordnötter
äppelchutney
jasminris
Börja med äppelchutneyn om du ska göra den själv. Jag gjorde min själv igår.
4 röda äpplen i små tärningar
1,5 msk ättiksprit
1 gul lök, finhackad
0.75 dl vatten
salt
4 dl socker
Stek först äpple och lök utan att det tar färg. Puttra med ättika och vatten i ca 10 minuter, under lock. Salta och häll i sockret. Låt puttra i 30-40 minuter. Passa den! Jag råkade glömma och det blev klister. När du tycker att den är "lagom" låter du den svaln innan servering.
Stek små bitar av kycklingen, eller bena ur den grillade, och lägg i en form. Lägg bananskivor över. Blanda den vispade grädden med chilisås och curry. In i ugnen i 175 grader, 15-20 minuter. Jag tycker alltid det är godast med grillad kyckling.
Här kokar min chutney, som råkade bli klister och oätbar....:(
Nu har jag ny bloggportal: www.nouw.com/paooola ...
Kod för att importera min blogg till Nouw: 9926004046
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 | ||||||
5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 |
13 |
14 | 15 | 16 |
17 | 18 | |||
19 |
20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 | ||||
|