Alla inlägg under maj 2012

Av Paola Loderini - 7 maj 2012 11:19

Hej


Jag vill bara säga att jag är jättesmickrad över att ni hela tiden går in och kollar min blogg. Jag måste ju vara en mycket intressant person;) .... eller inte.... I brist på annat kanske... men men ´... Jag har ju inte skrivit ett enda ord på ett tag. Det finns lite saker som har hänt det sista, som kanske inte varit de mest positiva, men jag kan inte skriva om det just nu.... inte än... Men om det blir någonting av detta så kommer jag att få papper på det, och då är det inget som jag behöver hålla hemligt längre. Då får jag det svart på vitt och kan med detta dela med mig om min situation och då kan jag nog behöva ett och annat uppmuntrande ord från er.


Jag har i alla fall inte haft så väldans mycket tid att skriva. Barnen har fått min fulla uppmärksamhet och jobbet tar ju tyvärr lite mer tid i dessa samtalstider än vanligt. Jag har inte mycket tid över. Jag har lagat mat denna vecka som redan ligger på bloggen så det är inget nytt där heller. Förlåt till alla er som räknar med att jag ska ge er en maträtt per dag ;) Det var ett tag sedan jag gjorde det. Jag ska laga något nytt idag. Jag lovar. Jag lovar i alla fall till 50 procent. Tyvärr har jag inte barnen denna vecka så det blir ju inte alltid lagad mat då....


I morde var nog första gången jag kände att min magvärk var i den bemärkelsen att jag inte borde gå till jobbet. När jag väl sitter i bilen, och drar på Shakira på högsta volym och ser solen skina, så blev ju allt så mycket bättre. När jag sedan möts av världens största leende och hemligheter som hänt i helgen (Evelina är i farten igen) så kan man ju inget annat än skratta. Tack för att fina och snälla männsikor finns. Nu är jag stark som en oxe igen!


Paola


Dagens ord:


Låt aldrig någon komma till dig utan att lämna dig gladare.

Personer som stjäl din energi: Gör slut! Nu!




Av Paola Loderini - 6 maj 2012 18:06



Lill-Erik har döpt sitt marsvin till Stig B. Bara så ni vet.



(från boken Bert+Samira=sant)



Av Paola Loderini - 3 maj 2012 21:02

Hur rolig är vägtullarna då? Hur kul är det att betala ytterligare 1000 kr ihop med de 2000 kr jag betalar för att ta mig till jobbet? Borde inte alla människor som faktiskt jobbar få någon typ av ersättning för att de faktiskt inte kan ta bussen till exempelvis Kärra varje dag? Om jag ska åka kommunalt till jobbet ska jag lämna ungarna på en skola som inte ens ha öppnat, och typ hämta kl 18.30 Nä, vissa kan faktiskt inte åka kommunalt. Det funkar inte. Stackars barn! Nä... Jag tror till och med att jag skulle tjäna på att inte arbeta! Helt sjukt. Nä, detta gillar jag inte.


Jag röstar nej till vägtullar, fast jag är ändå för ett renare jordklot. Kan någon ge mig en lärartjänst i Västra Frölunda? Stor chans eftersom lärartjänster växer på träd.... eller inte. Skit också! ;( Och jag som har världens bästa klass! Den vill jag ju inte lämna! Fan.


Nu tänker jag inte blogga idag heller, för jag är inte på humör. Jag bloggar när jag är glad igen.

Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards