Alla inlägg under juli 2012

Av Paola Loderini - 18 juli 2012 12:45

Otto bjöd på kaffe i morse i hans fantastiska nyinköpta lägenhet. Flyttade ju ifrån mig och Beryllgatan till Linnéstan. Sen fick jag bidra med hjälp som packåsna då han packat allt han äger och har, för idag drar han till Kårholmen....Hm... Liza... ska vi inte träffas på fredag istället och åka till Kårholmen och mysa?? Jag är inte så sugen på stan se du... Det är ju ända så kallad sommar! Ring när du vaknat från Rhodosresan!


   ALLTID GO OCH GLAD

Av Paola Loderini - 18 juli 2012 12:32

   

Längt upp, Cecilia, som hör ihop med stiliga Janne, längst ned. Cecilia pluggade vissa kurser ihop med mig och Anna på Lärarhögskolan, och hon blev också en sån där fantastisk lärare som vi! Anna och Martin på bild under, stod för en brakmiddag med fiskspett. Gudomligt gott! Tack för igår alla! Puss!!!    



Av Paola Loderini - 18 juli 2012 12:15

  Vänner hos frissan


Ramona piffar till sig hos Carro, som har SALONG HÅRSPA på Kärringberget i Långedrag.

Här satt jag i soffan och läste tidningar i 2 timmar. Mys hos Carro.


Efter detta....


Hem till familjen

Anna´s ´& Martin´s house


Ny familjemedlem är då den här tussen. Muffin heter den, och ska då likna en kanin. Ägaren heter Alice. När jag frågade henne om jag kunde lägga ut den på bloggen, trodde hon jag sa Blocket, och det ville hon ju självklart inte..........Man blir fullkomligt kär och den är så mjuk, så mjuk... herregud... Har aldrig sett något liknande! Kan den se nåt?? Så gudomligt söt!


   

Bortskämd?? En matta måste rullas ut, annars vill Muffin inte hoppa ute.

Av Paola Loderini - 17 juli 2012 07:08

Jag älskar Sverige som land, men vädret kunde ju vara lite mer upplyftande. Nu vill vi vakna till solstrålar. Vi behöver det. På söndag till nästa söndag har jag och mina två guldklimpar till barn hyrt en stuga på Knarrholmen. Pytteliten stuga, men pytteliten kyl och megaliten frys. Toalett och dusch finns på allmän plats. Hur ska jag njuta av en stuga utan diverse bekvämligheter på en ö utan sol och värme? Tur att vänner finns på plats. Vi har en tom säng i stugan, så om någon vill hälsa på så funkar det bra. Ring innan bara för Meja skulle ha en kompis någon/några av dagarna.


Vill bara säga att bloggplatsen har fått en app, så det kan hända att bloggen inte vilar v. 30. Kan ju vara något att sysselsätta mig med då, om regnet öser. Vi får se. Har inte testat appen än, så har ingen aning om den fungerar.


Nu har jag varit vaken sedan 05.15 Kul. Helt slut, men kan inte sova. Ska till Carro och prata klipptid och hårfön kl. 8.45 Ramona klipper sig då, så det blir lite häng i salongen med latte och macka. Mysigt. Sen ska jag träffa Peter kl 10.30 och Sissi kl 14.00 och är bjuden till Anna på middag kl. 18.00 så det blir fart och fläkt i goda vänners lag idag. Jag har ju grava problem med att vara ledig utan barn på sommaren. Fortfarande! Efter över ett år känns det totalt meningslöst. :( så är det och det går ju aldrig över.


Puss 


 

Svindyr skapelse från galleriet i Gamla stan, Rhodos. I trä, givetvis.


Av Paola Loderini - 16 juli 2012 21:54

.....var ett galleri jag besökte inne i gamla stan.... där jag förälskade mig i den här tavlan.....Jag tänkte ta med den hem men priset för det var 998 euro .... så jag fick snällt säga tack.... Ringer dom när jag vunnit på min trisslott. Jag fullkomligt älskar olivträd. Så himla fina, med en stam som hör hemma i en vacker saga.....


 



Av Paola Loderini - 16 juli 2012 21:35

  Den mest kända Akropolis ligger i Aten, men här i Lindos ligger en också.

Av Paola Loderini - 16 juli 2012 21:32

  En harmoniskt stund med min son, Fiskebäck... sol men storm.

Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards