Alla inlägg under september 2012

Av Paola Loderini - 21 september 2012 23:18

   Så coolt att ha en fest och förnya sina löften:)

Av Paola Loderini - 21 september 2012 23:17

    18 kr på ICA och desserten ser himla kul ut.

Av Paola Loderini - 21 september 2012 23:13

  Jag har sagt det innan och säger det igen. Viktigt med riktig mat. Ska du laga halvfabrikat... ät det själv, men ge dina barn riktig mat. Kostar mindre och är givetvis nyttigare... tar liiiite längre tid, men va fan, det mesta sköter ju sig självt om man orkar planera lite.


Smörstekt spätta med mos är det bästa dom vet.

Av Paola Loderini - 21 september 2012 23:01

När man öppnar garderoben och ser att.... jaha.... dessa underkläder har jag nu sett de senaste tre åren, och vissa, speciellt alla bomullstrosor som har hamnat i kategorin "favvo-bekväm-ful-men-ingen-ser-dom-ändå" liksom får mig rysa. Nä... när var det egentligen jag unnade mig själv nya underkläder... Har liksom inte varit prio 1 det sista... jag har alltid tyckt att kompisar som man sprungit på stan med har varit alldeles för mycket "barnen-behöver" och sällan "shoppa loss och grina senare när räkningen kommer".... men efter skilsmässan och ekonomin delades med talet 23 så fattar jag ju att jag har varit den förstnämnda sen detta hände. Så jag gick bara förbi... för jag skulle egentligen köpa leggings till Meja... och hoppsan, detta kom jag hem med. Plus leggings till Meja givetvis;)


Finns på New Yorker


   Lycka för stunden:)

Av Paola Loderini - 21 september 2012 22:48

Jag är en bio-människa. Jag älskar att gå på bio. Alla årstider! Fast bio är väl egentligen allra bäst på hösten. Eller hur? Jag fick med mig 5 barn till filmen "Modig". Egentligen var det jag själv som allra mest ville se den. Vilken film! En av de bättre barnfilmer jag sett. Kanske för att fokus inte ligger på att prinsen och prinsessan ska få varann till slut, som i de flesta sagor, utan för att den handlar om relationen mellan mor och dotter.


Se den!


Fick låna Mats och Magdalenas megabil för att alla skulle få plats och bälte. Kan säga att jag blev så kär i bilen att jag ringde upp direkt och sa att jag flyr med alla barn och bil för att jag vägrar ge tillbaka den...


Megabilen jag vägrade lämna tillbaka...   Emil, Viggo och Ellen    Meja och Moa   Bra att 3D-brillorna blir vanliga brillor sen... och vissa väljer vuxenstorlek.

Av Paola Loderini - 18 september 2012 22:20

Jag har inte haft tid.... Och framförallt, ingen ork:( Jag har varit på ganska dåligt humör.... Faktiskt för att Norra Hisingen bestämmer vissa saker som vår chef inte riktigt kan råda över, så mitt i helvetes jävla terminen får jag ett nytt schema... Som förstör för min son som har en aktivitet just den tiden då vi ska ha ett möte. Jag hade väl inte sagt något om man fått ett schema från början som innebr att min son inte kunde ingå i just den gruppen... Men! Efter 4 ändrade scheman ser jag att jag slutar 13.20 på fredagar... Och därför funkar det ju... Men nä... I slutet av september, och därmed det femte schemat... Ser jag attest visst blir en enda liten ändring.... Jaha...tack snälla....!!! Och jag som inte gnäller alls i vanliga fall fick mig ett aggressivt bryt.... Men vi är väl med i ett fack som kan gå in och gapa lite...? ELLER HUR!?!? Jag blir faktiskt bara grinig. Punkt. Därför har jag ingen positiv inspiration till bloggen heller....just nu ska jag fasiken inte bli lärare när jag blir stor.... Ja .... Försök tänka positivt.... Hm... Det har bara regnat ett enda skyfall idag på orienteringen... Inte två, utan bara ett. Det var bara 3 av mina elever som blev åksjuka på grund av alla biljoners biljoner människor som åkte samma sunkiga varma buss... Kunde ju varit värre. Jag bröt bara en nagel sådär illa så att det värker i hela fingret... Hade varit värre med två. Meja och Viggo är illa fall på mysigt humör... Viggo fick leka med Gustav även om det var läxdag....och Meja kan hela Danmark utantill efter bara en dag påläsning.... Kompisarna trodde henne inte, eftersom provet inte är förrän på torsdag.... Men de blev impade.... Ibland kan det vara bra med en lärare hemma...ibland inte....;) Nu ligger barnen och sover.... Jag har mycket att vara stolt över:) kram och go natt!!

Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards