Alla inlägg under september 2012

Av Paola Loderini - 15 september 2012 12:38

  Vilken utsikt.... Nu är man stolt över västkusten!

Av Paola Loderini - 15 september 2012 11:56

Det spelar väl ingen roll hur man ser ut... man är ju aldrig riktigt nöjd. Så tänker man..."Hon är ju såååå snygg och såååå smal och har sååå fint hår och det perfekta livet..."... Men just den tjejen har ju en massa skavanker som hon inte är särskilt nöjd med... men hon skyltar ju inte med det. Utåt sett är hon supernöjd... I ditt yttre sitter självförtroendet... i det inre, din självkänsla... har vi pratat om innan...


Jag kan till exempel ta upp det där med hårväxt. Jag har lagt tusentals kronor... (på den tiden då jag hade en fet plånbok) ..på just hårväxt. Jag har inte en sån där hårväxt som man kan få pengar från staten för att redusera... nä.. jag har lite problem... alltså ett liten rubbning i mitt skönhetsideal se ni... jag är en fuckin´ jävlas apa! jo... på riktigt!


Jag vill ha släta ben i mer än 24 timmar... och när stubbet väl kommer önskar jag att det var ljust hår och inte kolsvart....Jag vill ha en bikinilinje som är slät och hårlöst.... och dessutom hör och häpna... mina hårstrån på överläppen är inte något vidare sexigt. Japp, där har ni det slängt i ansiktet. Jag vågar prata om det inga kvinnor pratar om. Alla kvinnor har dessutom plockat bort ett och annat hårstrå runt sina bröstvårtor!! Det visste ni kanske inte... ni som är män... Ha! Förstår ni vad vi går igenom!?


Nu är det såhär att det finns saker man kan lägga ofantligt mycket pengar på men det finns lite risker med detta också. Jag besökte en klinik som sköt laser på överläppen.... Lite ont... men håret försvann! så nu är jag inte apa i ansiktet! Tjohoo....!!! Det jag fick istället var pigmentsfläckar... vilket betyder att när jag blir solbränd så blir jag jäääävligt solbränd på överläppen så min ansiktsfärg, hur brun jag än är, går inte riktigt ihop med överläppen... så nu ser det ju verkligen ut som att jag är apa! Tack för det.... nästa steg är ju då att bleka dessa fläckar... Som jag då ska göra hos Hud-Tina på Hårspa...till ytterligare en jävla massa pengar... men hon vet i alla fall vad hon gör och är riktigt duktig. Jag har sett henne trolla bort pigmentsfläckar på andra... det är inga problem... :)


Jag gick till klinik och penslade benen med en sorts gelé efter vaxning, som skulle döda håret genom att produkten såg till att håret inte fick något protein... vilket resulterar i att håret inte kan växa... Bullshit. Efter en jävla massa behandlingar och dessutom 25 tusen fattigare, kanske en tiondel av håren är borta....


Jo...om man då ska dela säng med en man... ska man då varenda gång hoppa in i duschen och fixa släta ben eller kan man helt enkelt säga: "


I natt, om du kommer i närheten av mina ben, så kommer ditt eget ben att klistras fast... för att mina ben är då kardborre-ben eftersom det har gått 24 timmar sedan sista rakningen."


..... Nä.. bättre och vaxa... men för att vaxa .... men för att vaxa måste håret på benen vara tillräckligt långt för att fastna och dras upp av tejpen....  har man ett sällskap som aldig vill lämna din sida hinner aldrig håret bli så långt.... eller hur? Det är svårt det där med hår....Rätt roligt när jag pratade med en vän som är nykär och hon säger..."När fan kan jag sluta att raka mina ben varenda jävla dag? När är det dags att liksom bli lite "vardag".... man orkar fan inte hela tiden... " och mina vänner och bekanta.... så är det att vara tjej med hår. Ha en bra dag.


Min största önskan : Att bli hårlös från näsborrarna och ned! Punkt. AV MIN PAPPA FICK JAG: MINA VACKRA ÖGON, MITT JÄVLA HUMÖR OCH MIN HÅRVÄXT.



  Jag har köpt en jättefin Juicy-tröja till min dotter.

Helt nu med prislapp och allt, på Tradera! 400 kr inklusive frakt.




Av Paola Loderini - 15 september 2012 11:53

 

Av Paola Loderini - 9 september 2012 21:06

100 pers! 100 läsare på en dag... Fantastiskt... Det som är mindre fantastiskt är att de människor som står mig allra närmast går in lite "då och då".... Va fasen!?!? ;(

Av Paola Loderini - 9 september 2012 21:06

100 pers! 100 läsare på en dag... Fantastiskt... Det som är mindre fantastiskt är att de människor som står mig allra närmast går in lite "då och då".... Va fasen!?!? ;(

Av Paola Loderini - 9 september 2012 20:47

Jag trodde att sommaren var den bästa årstiden av alla...(nu bloggar jag från telefonen, Meja tog min dator, och paddan är urladdad....när man bloggar från telefonen blir det inte lika snyggt...) ..... Hur som helst.... Sommaren är ju himla skön, men innebär ju en massa måsten.... Du ska helst vara brun, smal, glad, fylld av energi, grillsugen.... Dessutom ska du ÄLSKA att fixa till marinader, sallader och bära runt en grill för att i blåsten och i de 14 graderna ha så himla myyyysigt.... ;) om du vid detta tillfälle inte har haft varken tid eller råd att vistas i ett land med mer behagligt väder... Ser du dessutom ut som en huvudvärkstablett.... (färgskalan) ... Och det flötiga runt magen syns ännu mer än vad du tänkte... Du slutade äta i april, för att få Beach-kroppen.... Du började äta i maj, för att Aftonbladets löpsedel talade om att chansen att få sommar i Sverige är lika med noll... Eller kanske ännu mindre...så... Jag älskar värme... Men det finns ingen här.,, så Hösten är nu min årstid. Mysiga gosiga hösten....

Av Paola Loderini - 9 september 2012 09:01

      Väskorna och skorna blev slutsålda innan bilden ens producerades!

Sexy Lady!

Av Paola Loderini - 9 september 2012 08:52

Kör inte en kritvit sko. Du kommer aldrig bära en kritvit sko igen.... helt enkelt för att vita skor oftast är gräsligt fula. Det finns ytterst få vita skor som är snygga... och då kostar de också en halv förmögenhet. Köp en sko som du kan använda på sommaren till brunbrända ben! Kollan in den här! Trodde att man skulle hålla samma nyans som klänningen eller välja en i färg eller till och med svart... men titta! Det går att bära en champagnefärgad sko till mjukt vit/cremevit klänning... Nice! Någon gång ska jag gifta mig igen! Bara för att det är fantastiskt. Grattis till brudparet: Fru Roxana med man, som förnyade sina löften i Kungälvsparken.... bara sådär! Nykära igen. Tycker fler ska förnya sina löften! Bara för att se sådär på varann igen. Heja kärleken!



 

Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards