Alla inlägg under april 2013

Av Paola Loderini - 7 april 2013 19:45

  Där hängde den.... alldeles ensam.... och viskade till mig när jag gick förbi..."Ta med mig hem....ta med mig hem". Tittade på priset... och jag vet att Replay inte är billigt, men bara för att det var lite skinnspets och handgjorda grejer...så kan jag säga att priset var sjukt. Riktigt sjukt. Till och med sjukt om det skulle vara då min ekonomi var iordning.... herregud. Men jag älskade den. Jag tog med den in i provrummet.


 

Den satt som gjuten. Matilda i kassan (som givetvis är en mycket proffsig säljare och jag liksom bara går på det) säger "Åh, den där är ju verkligen du". Jag svarar "Den här kan jag inte köpa, någonsin,...faaaaaan" .... Matilda säger "Men du kanske kan få den? Han är ju här en del och handlar".... Jag svarar "Kommer han aldrig gå med på. Detta är ju för fan en resa till värmen en vecka! Så dyr e den! Varför i är den så snuskigt dyr?"...


 

Jag slår numret. Matilda får telefonen. Hon säger att hon kan göra något på priset eftersom jag bara är så fin i den, och dessutom bjuder hon på underkläder (Helt fantastiskt:) Han kan inte göra annat än att ge mig den. Jag tar telefonen och förklarar att jag är fullt medveten om att den är dyr, men det är sååååå trendigt med jeansskjorta nu och jag kan inte köpa någon annan efter att jag sett den här. ALLA andra skjortor är fula och tråkiga. Det där tror han inte på, men håller precis i denna sekund på att bygga en spiraltrappa i en villa någonstans, och bryr sig inte det minsta om vad jag pratar om, men skulle bli väldigt glad om jag bara hade lust att lägga på telefonen eftersom han hellre skulle sätta mosaik i två hela badrum än bygga denna trappa. Jag tackar så mycket, lägger på telefonen, och skriker till Matilda "Jag fick den och jag vill ha med den nu!". Matilda klappar händerna och jag springer runt två bord med tröjor och vevar med armarna helt hysteriskt.


 


Ja, så är det. Helt manupilativt fick jag hem skjortan. Sällan jag gillar något så enormt mycket. Skor kan ha den inverkan på mig. Väskor också. Men inte kläder. Men nu har jag den i alla fall. Hade den igår när jag var på Danilo med barnen och sedan på Croodarna. Jag var jättefin. I morgon ska jag ha den på jobbet. Kommer att bo i den nu :)


   

Av Paola Loderini - 7 april 2013 12:02



Om telefonen ringer sent på eftermiddagen och man faktiskt ligger och sover i soffan för att man helt enkelt aldrig har tid att återhämta sig, så kan man liksom inte erkänna det. Antingen svarar man inte alls, ringer upp senare när man vaknat och säger någon lögn som att man inte hörde telefonen, stod i duschen, den låg visst i bilen... eller nåt. Om man däremot svarar så låter man hurtig och superpigg och låg absolut inte sovandes i soffan utan på sin höjd kollande man på en film eller dokumentär på TV samtidigt som man hade igång någon mat eller så... vi ljuger om saker vi inte ens behöver ljuga om. Why??

Av Paola Loderini - 7 april 2013 11:55

....då jag på allvar känner att jag är omgiven av idioter!

Av Paola Loderini - 6 april 2013 23:52

  I morgon tar vi historien med den exklusiva jeansskjortan från Replay, och hur

hamnade den egentligen hemma hos mig.... ??

Av Paola Loderini - 6 april 2013 23:42

  Är inte så förtjust i gult, men den här bikinin var världigt snygg.

Får man kroppen på köpet?

Av Paola Loderini - 6 april 2013 23:36

  Här sitter jag och Chatrine och myser i solen på Hovåsbadet.

Korvgrillning med familjen Zagai och familjen Overby.



Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards