Alla inlägg den 24 juli 2013

Av Paola Loderini - 24 juli 2013 00:36

Jag tyckte själv att jag var rätt cool när jag hyrde egen moppe och vågade köra runt i trafiken alldeles själv i Kroatien. Annars har jag bara suttit bak. Jag körde själv. De frågade helt enkelt mig på uthyrningen "Kör du också? Vet du hur man gör?" ... och där kan man liksom inte stå, snart 35 år, och säga nej... det gör jag inte för jag är en fegis. Jag var lite stolt att jag utmanade mig själv, och från och med nu ska jag köra själv. Alltid. Jag tyckte det var så coolt. Jag hade kunnat köra en hel dag. Tvingade dock Gaston att tanka den, när det dessutom var skyfalls-regn ute, som han snällt också gjorde utan protester. Jag gillar inte att tanka. Finns ju inget mer boring än att tanka en bil eller något annat som behöver bränsle. Ett nödvändigt ont.


Här står Gaston och Kristoffer och hyr scooter.


 



Av Paola Loderini - 24 juli 2013 00:31

   När Matteo fyllde år fick han en Brio tågbanan av oss.

Här står han ute på gården och tar emot presenter och gäster :)

Av Paola Loderini - 24 juli 2013 00:02

   Idag var jag på Möttvik. Träffade Ramona och Johanna. Mysigt var det. Vi blev ju lite sena för vi sover till 9-10 varje morgon i vår familj. Eller vi kanske inte sover men vi myser. Semester betyder att man ska stressa ner. Skiter i om alla parkeringar är upptagna när man kommer. Det löser sig ändå. Soffa och TV och ingen stress med frukost.


Meja skulle med Sarah på båttur, så hon tog cykel och badkläder i morse och trampade iväg. Jag och Viggo fick köra förbi Frölunda Torg för att köpa ny keps och fotboll. Båda glömda hos min mamma efter Orust-besöket. Vi måste ju kunna spela fotboll, och eftersom Viggo är känslig mot sol och TV. Han får lätt huvudvärk. Det är viktigt med keps. TV:n kan man begränsa, solen är lite värre. Nu har det varit så himla fint väder så länge så det är viktigt att keps eller solbrillor är på.


Hursomhelst parkerade vi alldeles olagligt ute vid badet, men klarade oss utan P-bot. Det tackar vi för. Inträdet på 25 kr per person är det verkligen värt. Ett ställe där inte hela världen solar och dessutom finns det perfekt bad för små kottar. Fräsch toalett och glasskiosk. Viggo och jag åker gärna dit igen.


Nu ligger Viggo och sover på soffan och Meja har både Louise och Sarah som sover över. Jag känner mig inte så ensam ändå. Blir värre när barnen ska vara borta ifrån mig i 3 veckor. Då blir det tomt här. Tänk att jag snart haft barnen i tre veckor. Det gick alldeles för fort. Ska försöka att fortsätta laga mat. Jag slutar ofta med det när barnen åker. Äter typ macka och yoghurt jämt. Eller godis och annan skit. Ska försöka tänka lite på det. Att upprätthålla rutiner kring maten.


Längtar till måndag. Då ska jag träffa min älskade Evelina. Jag har inte sett henne på hela semestern! Tänk var mycket vi måste skvallra! Det kommer att ta en hel kväll. Vi jobbar ju inte ihop längre heller så nu måste vi även skvallra om jobbet också! Spännande!! Hon måste också få tillbaka sin ko-dräkt jag har lånat. Undra om hon saknat den. Haft den sedan i påskas.


Godnatt alla. Tack Ramona och Johanna för att ni faktiskt förgyllde min dag, även om ni inte fattade att ni gjorde det. Tack till familjen Martin för att Meja fick åka båt med er idag och för middagen. Viggo fick äta sin älskade blodpudding, eftersom ingen annan var hemma och skulle äta middag. Det blir aldrig blodpudding annars, så han var överlycklig. Med tanke på att en blodpudding kostar en tia lär det inte vara så nyttigt. Mycket järn, javisst... men resten då? Vågar inte ens läsa....


Godnatt!! 







Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards