Direktlänk till inlägg 28 juli 2013
Marinerade oliver är rätt så dyrt i affären, men det tycker jag att naturella "riktiga" oliver är också... så jag vet inte om det lönar sig jättemycket att marinera själv, men det är väldigt enkelt och då vet du ju också att du inte stoppar i en massa annan skit i marinaden... du vet helt enkelt vad du äter. Oliver ligger ju i burk, och visst får du säkert i dig lite konserveringsmedel ändå, men jag tror i alla fall att det är bättre att marinera själv.
Såhär gör du:
Gröna oliver med kärnor, ca 500 g
2 röda chilifrukter, urkärnade och hackade
1-2 vitlöksklyftor, finhackade
2 msk pressad citronsaft
½ dl olivolja
Blanda allt. Lägg allt i en burk med tätslutande lock. Marinera minst ett dygn!
Hur svårt var det där då?
Nu har jag ny bloggportal: www.nouw.com/paooola ...
Kod för att importera min blogg till Nouw: 9926004046
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 |
|||
22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | |||
29 |
30 |
31 | |||||||
|