Alla inlägg under november 2013

Av Paola Loderini - 3 november 2013 01:03

   Därför är det ju egentligen bäst att blunda.....  

Av Paola Loderini - 3 november 2013 00:54

Intalning ”detta är bra”:


När jag lägger mig i sängen och jag helt plötsligt känner att det finns plats för fyra till i min storlek.  Jag får liksom alla fyra kuddarna själv. Ingen rör sig på natten, ingen hostar och ingen tänder en liten lampa för att läsa sig till söms.  När det inte står någon disk på bordet, när ingen köper hem onödigt godis som jag ändå inte tycker om, för han kan ju ändå inte plocka goda bitar. När snusdosan är borta. När det inte hänger tre olika arbetsbyxor som fäller skruvar och verktyg så fort jag petar på dom. När ingen köper hem indisk mat och samtidigt tittar på fyra serieavsnitt i rad.  När tvättkorgen slipper bli mer än halvfull. När jag inte längre hittar t-shirtar under sängen eller en ostkaka i kylen. Jag slipper be om att få se den där kärleksfilmen, jag ser nu fyra på rad en hel natt. Jag behöver inte ligga på hans bröst under filmen och bli hans pusselbit…….


Verkligheten:


Vaknar flera gånger och lägger armen om någon som inte finns. Kuddarna slänger jag ner på golvet. Eftersom ingen tänder den lilla lampan så har jag heller ingen som lyssnar till ”Kan du inte sova?”. Min arm som ska sträcka sig för att klia honom på ryggen. Jag tittar i godisskålen, och jag önskar att de läskiga godisarna ska ligga där. Snusdosan… var e den? Den ska ligga på bordet bredvid ljuset. Jag har inte längre skruvar och spik på golvet. Jag hittade en tumstock, och lät den ligga. Indiska maten kan jag inte köpa, för det blir förmycket mat…. Perfekt anpassade till två har vi sagt. Serierna kan jag inte se. Hur kan man se en serie som man börjat se ihop? ”Bara ett till”…. Det är inte samma sak längre. Jag lyfter på locket till tvättkorgen och inser att det inte behövs tvättas idag, och kanske inte nästa dag heller. Den sista t-shirten glömde jag packa. Den låg under sängen. Lukten finns inte kvar. Jag behöll den ändå. Jag blir liten i den. Jag köpte en ostkaka. Jag har den i kylen. Jag vet inte varför. Jag ska inte äta den. Jag har sett alla kärleksfilmer i världen nu. Undra varför man utsätter sig för sånt? För att fantisera? Att han kommer förbi för att säga att han saknar mig? Att han dyker upp när jag minst anar det för att …. Ja… för att bara vara här och inte någon annanstans. Jag ligger tyvärr inte längre på hans bröst, tryggaste platsen i världen, och jag är tyvärr inte hans pusselbit.


Och vad lär vi oss av detta? :


Förstår ni nu vad jag menar med vardagliga små mirakel? Jag hade bytt bort det mesta för att få tillbaka några t-shirtar. Jag saknar en skål och ett glas på mitt bord. Jag saknar en spik och en skruvmejsel. Jag saknar en diskussion om vilken film vi ska se, en snusdosa på bordet och jag saknar att vara en pusselbit.

 

Slutsats:


Det du försöker inbilla dig har inte ett skit med verkligheten att göra!


TAKE CARE


peace, love and


understanding

Av Paola Loderini - 2 november 2013 16:29

   Ramona och Stina

Tjejfesten

Av Paola Loderini - 2 november 2013 12:08


När man känner att man känner att man fyllt sig själv med en massa bra saker, så kommer det en liten tanke som får saker att falla. Murar man byggt naggas lite i kanten och får lite sprickor här och där. Då pratar man med Carro. Hon får mig alltid att säga precis vad jag vill utan att vara bedömande, och så boostar hon mig med allt smart hon kan säga just då, och det slår liksom aldrig fel. När jag åker därifrån mår jag så jäkla bra. Alla borde ha en Carro i sitt liv!


Tack för att du finns!

Av Paola Loderini - 2 november 2013 12:03



Nu drömmer vi kvinnor om den här killen!

Milda makaroner! Finn ett fel...?? Eller se alla rätt!


 



Av Paola Loderini - 2 november 2013 01:18

Min bil befinner sig alltid i ett läge som jag kallar Katastrofalt!
Undra varför han gör det?
Varför kan vi inte bara vara vänner?
Är det för att jag är lite snyggare, lite vackrare... Har lite bättre humor?
Jag vet inte vad det är men han surar ju konstant.
Nu påstår han att jag spinner när jag kör! Hur e det ens möjligt? Det är ju inte ens halt ute?
Jag brukar alltid vara trevlig mot honom, men idag sa jag några fula ord faktiskt.
Mitt i natten så surar han! Va e det för stil?

Han ska vara glad att han får stanna tycker jag!
Sen är jag ju lite glad för att han ändå tar mig framåt. ...

Av Paola Loderini - 2 november 2013 01:10

Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards