Direktlänk till inlägg 28 januari 2014

Jag är en fegis!

Av Paola Loderini - 28 januari 2014 18:32

 

Jag kan ju berätta att jag avbokade min dykning jag tänkt ha som min januarit-aktivitet. Jag skulle göra en sak varje månad som jag inte gjort tidigare. Det kan givetvis vara lite mindre saker som att typ borra ett hål i en betongvägg eller annat, men efter nyår lovade jag i alla fall detta, och det innebär då att eftersom jag avbokat dykningen som dessutom en mycket bildskön divemaster skulle hålla i, så har jag alltså ett par dagar på mig att hitta på något annat jag ska göra. Men nu kom jag på att det hänt så himla mycket spännande denna månad att jag faktiskt redan gjort en massa som jag vanligtvis inte gör. Det tycker jag räknas även om inget av det var planerat. Jag har dock vid ett mycket förvirrat tillfälle lovat att jag inte avbokat dykningen för all framtid utan ska hänga på vid ett annat tillfälle.....


Idag har det inte hänt så mycket mer än att jag vaknade till ett fantastiskt snölandskap och det gör ju allt mycket trevligare. Ljust och fint ute. Hoppade först i mina Moonboots men insåg rätt snabbt att jag inte borde köra bil med elefantfötter när bilen redan från början är rätt opålitlig. Jobbade sent och såg med avund alla pulka-bilder på Facebook.


Lyssnar just nu på "Play" med Robyn. Varenda dag i bilen så fort det är reklam på radion. Gammal låt och så fantastiskt bra. Har börjat dagdrömma om att faktiskt lära mig spela gitarr eftersom jag har korta naglar nu. Musikläraren Ola, som är så musikalisk så att jag typ vill kräkas i hans knä för att han har stulit alla talanger, säger att det är mycket roligt men också svårt. Jag får väl inse mina begränsningar och glänsa med att jag kan spela en pytteliten bit av början "Nothing else matters" med Metallica. Lärde jag mig när jag var 14 år och inte rört en gitarr sedan dess. Finns det hopp? Knappas. Ska jag prova ändå? Absolut. Bjuder in till läger-elds-visor i sommar;) Dessutom ska Ola lära min hesa stämma att ta ton. Jag ska sjunga. Ska bli väldigt intressant eftersom jag ständigt är hes. Jag använder rösten fel och har gjort i hela mitt liv, och dessutom pratar jag konstant. Jobbet kräver ju det, men jag håller ju inte käften privat direkt. "Paola pratar, vi lyssnar".... citat från Liza. Hon kan ha något rätt i det där.


Ha en mysig snöig tisdag. Själv gör jag inte någonting alls just ju och trivs rätt bra med det. Har ett litet problem jag måste ta tag i tyvärr. Någon firma som håller på med luft och ventiler och sånt ska kolla alla lägenheter i området. Tydligen sugs det ut förmycket varmluft genom fläktsystemen och detta kan bli en jäkla kostnad för mig om jag inte har rätt fläkt med kolfilter och urkoppling av något som jag inte riktigt fattar vad det är. Köpt nya kolfilter, det har jag gjort, men att koppla ur något... som jag inte ens vet vart den eller det sitter.... det är en svår nöt att knäcka. De kommer hit om två dagar. Får väl en saltad räkning efter det då. Har man ingen händig man i huset och är ute i sista sekund, då är det smällar man får ta.


Peace, love and understanding.











 
 
luvcatz

luvcatz

29 januari 2014 21:55

Haha, vilken härlig idé, testa på bara :-)

Man ska inte ångra det man gjort, utan det man inte gjort - typ :-)

Ha en fin kväll :)

http://www.luvcatz.bloggplatsen.se

Paola Loderini

29 januari 2014 22:38

Håller med!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paola Loderini - 30 augusti 2016 22:07

     Nu har jag ny bloggportal:        www.nouw.com/paooola ...

Av Paola Loderini - 29 augusti 2016 21:26

Kod för att importera min blogg till Nouw: 9926004046

Av Paola Loderini - 23 augusti 2016 21:20


  En förälder kom med ett armband och köttbullar på "köttbullens dag" idag.  En lyckligt lottad fröken! :)  Sötaste minsta köttbullarna.  ...

Av Paola Loderini - 23 augusti 2016 21:15


Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards