Alla inlägg under mars 2014

Av Paola Loderini - 25 mars 2014 21:43



Nu har jag tagit reda på vad det är som försiggår när ett gäng grabbar drar på skidsemester. Jag har fått informationen av en säker källa. En så säker källa att han till och med var närvarande och kanske till och med delaktig i vissa moment. Det finns en hel del färdigheter som tränats, förutom skidåkning. Det finns en hel del förmågor som visats vara färdigutvecklade.


- Bränner ca 14 000 kr på fyra dagar. (En person)

Ja, vad ska man säga. Skidortens bästa gäst? Den med flest minnesluckor? 

Förmåga som tränats: "Hur mycket pengar kan jag bränna på minsta möjliga tid?"

 

- Cyklar naken in i en bastu (tydligen med bockstyre....)

Frågan är var ifrån man hämtar en cykel just där och då?

Sinne som tränats: Balansen


- "T-bagar" någon eller några i bastun.

Jag har inga kommentarer, men är inte förvånad.

Muskelgrupp som tränats: Benböj i specifik vinkel.


- Använder heliga delar som drinkpinne och serverar den sedan till kompisen som inte har en aning.

Jag har nog inga kommnetarer här heller... 

Förmåga som tränats: Känna skillnad mellan olika temperaturer...?


- Väcker sina medresande kamrater genom att slå sina heliga delar i ansiktet på dom.

Jag finner inga ord.

Förmåga som tränats: Träffsäkerhet...?



Av denna information (som säkerligen är en bråkdel av sanningen) kan vi kvinnor nu konstatera att när grabbarna ska åka skidor är det kanske inte benbrott vi ska vara oroliga för. Dessutom om vi tror att det händer lite "galna grejer" på resan kan vi nu med säkerhet multiplicera detta. Möjligtvis med ett tvåsiffrigt tal.





Av Paola Loderini - 24 mars 2014 17:16

Vi hade en tjejfest för 60 personer i höstas. Alla älskade maten och flera har beställt av "Bakdelen" efter den. Ska ni ta hem mat så ska ni absolut beställa här och inte någon annanstans. Världens godaste och mest prisvärda! Här ser ni en av många bufféer som finns att beställa. Smaklig måltid, är väl det minsta man kan säga.

Av Paola Loderini - 24 mars 2014 00:27

Musik! I alla former och färger! Jag haringen musikstil alls. Om någon skulle fråga mig om vad jag lyssnar på så kan jag inte svara. Jag lyssnar på allt. Speciellt en söndag som denna, när min son tränar fotboll på en plan som ligger mitt i en slinga. Idag, i solskenet, med lurar som stänger ute allt annat. Jäklar! Jag hamnar i en annan värld. Världens bästa terapi som inte kostar en krona. Snacka om att rensa hjärnan.


När solen tittar fram efter att ha vistats så lång tid i vintermörker blir jag fullkomligt förälskad. Det känns som att jag varit fastkedjad i en grotta några månader och helt plötsligt kommer ett besked om att straffet nu är avtjänat och jag får gå. Frihet. Jag är född i fel land. Regnet har jag inte så mycket emot. Blåsten avskyr jag. Det blåser jämt i Göteborg. Jag gick ut på balkongen förut. Stjärnklart och vindstilla. Det tackar vi för.


Buona notte :)


Av Paola Loderini - 23 mars 2014 10:04

En ängel som blivit av med sina vingar. En rå bild. Har ingen aning om vem som tagit den, men jag stal den i alla fall. Helst skulle jag vilja göra den till en tavla, men min dotter tyckte att den var läskig och det kan jag förstå. Jag tycker den är vacker, men jag tycker ofta lite annat än vad "normala" folk tycker kanske....

Av Paola Loderini - 23 mars 2014 01:09



Vaknade klockan 9 av en liten människa, som inte är så liten längre, sa att det är dags att vakna. Jag och Otto fastnade framför inte mindre än två filmer igår så han åkte väldigt sent, och jag var då himla trött i morse. Men det var det värt. Jag ser sällan film nuförtiden. Jag har annat att göra. Det är på tiden att jag ändrar det där. Att tillåta oviken tvätt och lite disk stå kvar och bara ”vara” en stund. Jag borde helt enkelt tagga ner lite.


Idag har vi varit i Kungälv hos min bror Roberto och hans flickvän Annika. Han fyllde 32 i går och hela den hysteriska familjen samlades där. Herregud….Min kära mamma med sina 4 barn under samma tak och allt som hör till, hon bara skakar på huvudet. Lite som ”Hur kunde det bli såhär?”. Vi var fyra syskon idag, men det finns en till. Daniela, som är på min och min bror Robertos sida. Även hon med italienskt blod i ådrorna. Vi fick det eldiga temperamentet och min bror välsignades med lugnet och den där tryggheten. Så kan det gå. Han är helt enkelt bara nöjd med tillvaron, och har inga som helst behov av att hävda sig, medan jag går rakt in i huset och liksom ”Ursäkta, men jag har liksom kommit nu.” Lite diskret skriker jag rakt över bordet ”Varför skriker alla?” när det egentligen handlar om att jag själv inte hörs och då blir jag lite grinig. Det är min charmiga sida ;) eller inte…. Får jobba på det där tror jag. Något jag behöver utveckla… säkert.


Godnatt.



 

 

Av Paola Loderini - 20 mars 2014 23:00



Vart tog veckan vägen? Helt galet! Dagarna försvann, och jag har även tappat bort en dejt. Låter lite knäppt, men så är det faktiskt. Han är borttappad. Det är en historia för sig. Den lägger jag inte här på bloggen. Det var en cool kille i alla fall. Eller är, för han finns ju liksom. Fast en bit bort.


Jag har haft något man kallar "en-så-hysterisk-dag-så-att-jag-glömde-äta-lunch-och-jag-sa-många-fula-ord-när-ingen-hörde". När jag väl satt i bilen på vägen hem (en bil som jag har börjat gilla igen tack vare den borttappade dejten) så ringde min lilla dotter. Hon hade på alldeles egen hand fixat sin praktikplats. Hon ska praktisera på ett bageri. Snart 13 år. Vad hände? Det är inte bara veckorna som springer iväg, utan åren! Jag har snart en 13-åring här hemma. Högstadiet väntar. Hennes kära mamma vet precis vad detta innebär :/ 


Väl hemma blev det till att laga mat samtidigt som Viggo skulle träna på sitt föredrag om Zlatan. Han ska vara "klass-reporter" och nu har jag lärt mig att Zlatan började i Malmö FF, och sedan blev köpt för 82,5 miljoner av Ajax som sedan sålde honom för 175 miljoner till Juventus,...sedan Inter...eller? Därefter hamnade han i Barcelona för nåt rekordbelopp, och sen AC Milan, och nu spelar "Ibra" i Paris. Eller blandar jag ihop detta nu? Han har dessutom tagit emot inte mindre än 8 Guldbollar, som Sveriges bästa spelare. Hans kvinna, Helena Seger, är mamma till hans två barn, Maximilian och Vincent. Helena är  väl sisådär 10 år äldre än honom. (coolt). Viggo kommer att ha en strålande lektion i morgon :)


 

 

Trött.... tröttare..... tröttast.

Komparera adjektiv när du fortfarande kan hålla dig vaken.










Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards