Alla inlägg under mars 2014

Av Paola Loderini - 20 mars 2014 22:57

   Håret är fantastiskt och jackan är så snygg!

Av Paola Loderini - 19 mars 2014 23:39


Det är ljust och trevligt att vakna. Det är en helt annan känsla att promenera till garaget på morgonen och faktiskt kunna se hur det ser ut runt omkring mig. Men vädret! När solens strålar väl når ner till vår planet blir vi saliga. Vi är inte bortskämda direkt. Jag är född i fel land. Jag borde vara född i Brasilien. Ta mig till varmare klimt!

Av Paola Loderini - 19 mars 2014 22:15

 

Vissa saker vill jag minnas, men hinner inte skriva ner dom. Då tar jag en bild på mig. Konstigt nog, när jag gör det, så minns jag exakt vad jag tänkte på just där och just då. Jag tog den här bilden när jag satt ensam på Adams Café på Frölunda torg. Jag hade precis kommit ifrån testet som vi alla kvinnor tar med tre års mellanrum... eller är det fem? Eller var det fem och nu ändrat till tre? ... Hursomhelst tar vi reda på om vi har cellförändringar. Alltså början till livmoderhalscancer som många faktiskt drabbas av. Jag har haft den turen att jag alltid, i alla fall hittills, haft provsvar som man önskar. Här sitter jag och lugnar ner mig efter provtagningen, och ett par veckor senare fick jag mitt brev. Tacksam för att inga elaka förändringar har skett! Så äckligt nervöst varenda gång.


Jag är tacksam för att vaccin nu finns till alla flickor. Dessa ska ju tas i den ålder då de inte hunnit påbörja ett sexliv än. Min dotter är vaccinerad och jag skickar just nu elever till skolsköterskan för att ta sprutor. Det är valfritt, men vad jag har förstått så väljer de allra flesta att ta de där sprutorna. Jättebra tycker jag :)

Av Paola Loderini - 19 mars 2014 20:51



Jag är förvånad. Över mig själv och över honom. Överraskad faktiskt. Ett halvår efter ett slut, som var rätt så hjärtskärande i slutet av augusti förra året. Det tog slut utan ilska. Utan en massa bråk. Ett vuxet slut måste jag säga.


Idag, ett halvår senare, kom han hit och borrade två hål i min vägg. Sa hej till barnen och åt pannkakor. Jag fick en liten inblick i hur hans liv såg ut nu, och han såg ut att må väldigt bra. Jobbar "måttligt" för att vara honom, kör cross och vurpar med jämna mellanrum så att knän och rygg förstörs, men tar verkligen hand om sig själv. Det glädjer mig väldigt mycket. Det allra bästa slutet jag varit med om. För att vi inte gick isär som ovänner. Vi var vänner hela tiden. Rakt igenom. Jag sa nog inte ett enda ont ord faktiskt. Inte han heller.


Det är väl säkert så att man inte ska ringa sitt ex när man vill ha två hål i väggen. Men det gäller väl bara om det är något annat man menar än just två hål i väggen? Eller? När vi pusslar oss samman med en ny kärlek får jag helt enkelt ringa någon annan byggkille. Men i mitt liv är han är den bästa byggkillen som finns. För att han är kunnig och han har tid. Han kanske inte egentligen har tid, men han tar sig tid. Det är en fin egenskap och ett bevis på att han bryr sig. Det behövs mer människor i världen som använder sitt hjärta.


Han kan göra precis allt och lite till. Om han av någon händelse inte skulle kunna, då lär han sig. Bara sådär. Han kan bygga ett hus från grunden av ren vilja. Hade jag haft den egenskapen hade jag väl gjort allt själv. Att borra hål i betongväggar som byggdes på 60-talet. Det krävs lite styrka för det kan jag säga. Jag ville ha två hål i väggen, och han ville ha pannkakor. That´s it.


Tiden som gått har verkligen förändrat oss båda. Det är häftigt. Han har blivit en fantastisk människa. Jag beundrar honom nu, på ett sätt jag faktiskt inte gjort tidigare. Han kommer alltid att betyda någonting, och så vill jag ha det. Däremot umgås vi inte, och det ska vi inte heller. Det är ändå rätt coolt att man kan ses en kort stund, och prata med varandra som man gjorde förut. Skratta och skämta om varandras fel och brister, för att sedan säga "ha det så bra". Det finns något fint i de flesta situationer. Ibland behöver du leta, ibland blir det bara serverat på ett fat. Det handlar helt enkelt om att inte ha några höga förväntningar. Såhär såg det ut:


"Behöver två hål i betongväggen. Skruv med platt huvud och max 6-8 mm stora, och plugg. Viggos tavlor har speciell baksida. Jag steker pannkakor till barnen, och jag steker gärna till dig också, om du gör detta. Snälla!"


Får tillbaka:


"OK, jag tar med grejerna. Ska på möte först. Stek många, jag är hungrig"


Allt kan bli väldigt komplicerat om man väljer att ha det så, och sedan kan allt bli väldigt enkelt också. Titta inte bakåt. Den vägen ska du liksom inte vandra... eller hur? Livet är kort. Därför försöker jag bara minnas det som var bra. Oavsett vem han träffar eller vad han gör så önskar jag honom all lycka i världen.







Av Paola Loderini - 17 mars 2014 23:20

 


Ny dag, nya möjligheter!

Av Paola Loderini - 17 mars 2014 23:10



LEJON


Enligt stjärnorna ska mitt kärleksliv vara hett, spontant och spännande. Dessutom oförutsägbart. Romantiskt ena dagen och kaos nästa. Sexigt ska det vara hela tiden. Jag ska också fatta ett beslut som påverkar mitt liv lite mer än vad jag trodde när det gäller den ekonomiska delen. Kanske en flytt eller nytt yrkesval.



Tur att jag föddes i lejonets tecken :)

 





Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards