Direktlänk till inlägg 25 juni 2014

Herre min skapare.....Är detta dagens fotboll?

Av Paola Loderini - 25 juni 2014 08:43



Det är nu ni tror att jag ska lägga en massa energi på att skriva om en mexikansk domare som ger ett mycket feldömt rött kort till en italiensk spelare, en spelare som dessutom inte hade den minsta varning innan. Reprisen visar att detta uttalande är alldeles riktigt, fast vi hade inte ens behövt se detta en gång till. Det var glasklart att vi som satt i ett annat land och såg matchen på en TV-skärm kunde se det som domaren tydligen inte såg. Han stod ett par meter från händelsen, men vad kan vi begära av en VM-domare i dagens läge? Dömt är dömt.


Det är nu ni tror att jag också ska nämna en spelare i motståndarlaget som inte riktigt förstod att han befann sig på en fotbollsplan och inte heller förstod att han är en vuxen människa. I alla fall vad vi tror. Han hade tydligen missuppfattat alltihop och trodde att han befann sig i sandlådan, tre år gammal, med en kompis som tog hans boll... eller spade... eller vad det nu kunde vara. "Du tog min sak, nu biter jag dig". Domaren, som i detta fallet var hans mamma, tyckte då att detta absolut inte gjorde någonting alls.


Jag sa några väl valda ord igår. Plain Kitchen öppnade dörrarna till alla fotbollstokiga, och för mig som bara är intresserad av hur det går för Italien. Nu är tre "roliga" lag ute ur VM: England, Spanien och Italien. Nu var min fotbollsfest slut. Jag kommer troligen inte se en enda match till. Möjligtvis finalen, och jag tror Tyskland tar hem guldet utan problem genom att spela som den armé dom är. Får stötta min vän David, som då håller på Frankrike. Ett land som har en målskillnad utan dess like. Ren utklassning, men det är ju inte så konstigt om ni tittar på vilka lag som spelar i den där gruppen. Detta ville David inte kommentera, när jag mycket tydligt framförde detta igår. Tror jag kan ha nämnt att lottningen inte riktigt gått rätt till, och kan även ha nämnt att det inte ens är riktiga fotbollslag som är med i just den gruppen. Detta var ju inte speciellt begåvat sagt, men jag sa det troligen i samma skede som domaren började vifta med kortleken.


Ja, det är nu ni tror att jag tänker lägga en massa energi på att framföra mina åsikter om den fotboll jag såg igår, om vi nu kan kalla detta fotboll. Men det tänker jag inte göra....;) .... utan jag tackar för mig och kommer lägga min energi på annat.


Tack till David, Elisabeth, Janne, Otto, Boddan, och Magnus för en trevlig kväll. Mycket gap och skrik men också många skratt.


Ps. Ju tajtare fotbollströjor desto bättre.... :)



Adjö alla snygga italienare. Både på plan och på läktaren!


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paola Loderini - 30 augusti 2016 22:07

     Nu har jag ny bloggportal:        www.nouw.com/paooola ...

Av Paola Loderini - 29 augusti 2016 21:26

Kod för att importera min blogg till Nouw: 9926004046

Av Paola Loderini - 23 augusti 2016 21:20


  En förälder kom med ett armband och köttbullar på "köttbullens dag" idag.  En lyckligt lottad fröken! :)  Sötaste minsta köttbullarna.  ...

Av Paola Loderini - 23 augusti 2016 21:15


Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards