Alla inlägg under augusti 2014

Av Paola Loderini - 20 augusti 2014 23:59

Av Paola Loderini - 19 augusti 2014 21:32

  Jag gillar höst, färglada löv, lite vind och stickade tröjor. Jag tycker att det är friskt på något vis. Men just nu i skrivande stund, är jag så förkyld med lite tillhörande feber, att mina smaklökar, muskler och hjärnceller är på strejk. Därför kan jag inte säga mer om denna dagen än att det var väldigt mysigt att få träffa min klass. Eller våra två nya fyror. Jag och Helen har ju alla fyror ihop och det är verkligen mysigt. Nu har jag även fått känna på hur det är att ha en minuts cykeltur till jobbet. Det är extremt lyxigt att ha sitt jobb så nära. En applåd för detta.


Viktigt vetande ifrån skallertidningen:


Christiano Ronaldo tjänar ca 3,3 miljoner i veckan. Det är ca 172 miljoner om året. Tror han lägger en hel del pengar på den där sliskiga frisyren. Jag menar, vaxkontot och ansiktskrämer-kontot måste ju skjuta i höjden. Blankare och mer glansig människa får vi leta efter. Däremot har han en figur som är stöpt i en form för grekiska gudar.


Megan Fox har två barn med Brian. Ett på 2 år och ett på 4 månader. Jag hade ingen aning faktiskt. Har inte ens sett en bild på henne gravid. Kan bara betyda två saker. Jag har inte samma koll på skvaller längre, eller så vill paret inte gå utanför portarna.


"Gamla" idol-vinnaren Marie Picasso har det varit tyst om de senaste 4 åren. 2010 fick hon reda på att hon hade en hjärntumör! Hon är under rehab och det går åt rätt håll! Jag kommer ihåg att jag älskade hennes röst och blev så ofantligt glad när hon vann.













Av Paola Loderini - 19 augusti 2014 21:12


Klicka för större bild


Denna oljebaserade, mjuka body scrub är laddad med exfolierande saltkorn och ekologiskt socker. Mandelolja innehåller höga halter essentiella fettsysor som hjälper till att göra huden mjuk och smidig. Mangokärnolja och sojaolja gör är också mjukgörande och lenande. Både sojaoljan och sockret är Community Fair Trade-producerade och ekologiska.


Jag och min dotter handlar mycket här. Inte enbart för att produkterna doftar så att man vill äta upp allihop, utan även för att det är en kedja som har miljö och välgörenhet i fokus. Denna skrub tog slut här hemma idag. 60 kr för 60 ml. Jag har inte sett just "Mango" i stor burk, men andra finns i 200 ml och kostar 195 kr. Nu doftar jag i alla fall Mango och tyvärr känner jag det inte själv för jag har en förkyldning som inte är av denna värld. Min gnuggtatuering på benet ifrån loppet i söndags är borta i alla fall. :)


MITT NÄSTA KÖP:


#

Chocomania Body Scrub är en ljuvligt chokladdoftande kroppsskrubb som får huden att kännas mjuk och len. Den innehåller exfolierande Community Fair Trade-producerade sockerrör och mjukgörande Community Fair Trade-producerat kakaosmör, paranötsolja och sojaolja. Godis för huden!

Av Paola Loderini - 19 augusti 2014 20:51

Jag har nog testat den ena tvätten efter den andra. Har egentligen inte fastnat förrän jag provade Mejas ansiktstvätt. Den stod där på handfatet med pump och  var sådär inbjudande eftersom jag är döförkyld (inklusive feber) och vill ha allt serverat. Minsta möjliga ansträngning betyder att jag inte ens vill öppna mitt badrumsskåp för att hitta en egen produkt att tvätta av mascara och annat. Meja tycker dessutom det är vansinnigt roligt att berätta om alla produkter och smink hon köper. Hon är en levande reklampelare. Med en ingående presentation kunde hon glatt presentera två olika priser. Apoteket 62 kr. Ullared 42 kr. Jag googlade och hamnade på www.lyko.se där du shoppar hem den från nätet för 59 kr, fraktfritt, levereras inom 1-4 arbetsdagar. Tillkommer fakturaavgift på 29 kr. Jag älskar den! Både produkten och priset.  Dessutom är jag svag för pumpflaskor.   

Av Paola Loderini - 18 augusti 2014 22:07

  


Jag har länge sagt att jag behöver vardagsrutiner för att må bra och komma i form. Semestern gör mig oftast till en livsnjutare och därmed också rätt lat när det gäller träning och bra kost. Men inte bara det! Mitt hem känns lite "fallfärdigt".


 Nu ska jag då återgå till det normala, vilket faktiskt inte är så dumt alls. Jag har gjort en viktig lista idag på saker som ska göras i mitt hem. Bland annat behöver jag ha hit en kille med en "fet" slagborr som ska borra upp två krokar i taket på min balkong, och taket är då av det evigt jobbiga materialet betong. Hela min lägenhet består av betong! Jag är rätt less på att jag behöver en hel armé för att få upp en enstaka tavla Jag behöver också kontakter på sprutlackering av möbler. Dessutom behöver jag lösa så att min son får alla TV-kanaler i sitt rum. Detta innebär att jag ska dra någon typ av kabel. Min dotter ska också ha en TV i sitt rum. Den är här när jag hinner hämta den på Orust, och detta betyder då att ännu mer kabel ska dras genom lägenheten. Jag behöver någon som tänker smidigt och diskret. Jag behöver också få upp dessa TV-apparater på väggen, och hör och häpna! Betongväggar! Givetvis är det betong av bästa sort från 1960-talet. Yeah!


Jag vill ändå skryta med att jag renoverar min balkong själv. Golv och väggar målar jag. Även balkongmöbler. Vansinnigt roligt och rena rama terapi-arbetet.


Godnatt därute!





Av Paola Loderini - 18 augusti 2014 22:02

   Tina, Otto och jag


Av Paola Loderini - 18 augusti 2014 22:00

      Sara, Linda & jag

Av Paola Loderini - 18 augusti 2014 21:56

   Fullt ös, inte färglös!

Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards