Alla inlägg under augusti 2014

Av Paola Loderini - 1 augusti 2014 00:54



Hej!


Veckan går fort när du har roligt, så är det!


Måndag: Bad på Fiskebäck med barnen och vänner, ett ställe som jag helst inte åker till fler gånger i högsommarvärmen, för stället kokar. Så mycket folk att det är vidrigt. Har så nära till Fiskebäcksbadet, men usch. När det är så mycket folk att jag och barnen badar på en kvadratmeter, för att inte stöta ihop med någon annan. Det är inte så ljuvligt direkt. Möttvik är vårt ställe nu. På kvällen mötte vi Liza på Liseberg. Vi fick gå in en liten specialväg för otroligt snälla och mysiga Daniele jobbade just då. Lotta på Liseberg är himla trevligt, och det har blivit en grej för oss som går dit. Meja syntes i TV, två gånger dessutom.


Tisdag: Grillkväll hos Linda och alla som ingår i den "alternativa familjen" som vi säger. Ett helt gäng med barn i alla åldrar som träffas och har mysigt ihop. Barnen har vansinnigt roligt och hittar på diverse lekar. Fotboll och Kurragömma. Jage och brottning. Så som barn ska leka. Ute i den friska luften, för att sedan sätta sig och äta, för att sedan leka igen. Kolsvarta fötter och smutsiga kläder. Barn som har roligt helt enkelt. Det är just då, när alla har som roligast, jag tänker "Jäklar vad rik jag är".


Onsdag: Bad på Möttvik hela dagen med den "alternativa familjen". Barnen har kul. Vi vuxna också givetvis. Bestämmer oss för att bara åka hem och hämta engångsgrillar, korv, någon kofta och brännbollsgrejer. Tillbaka till Möttvik för brännboll och kvällsdopp.


Torsdag: Den "alternativa familjen" beger sig till Nordstan för att besöka Yoghurtbaren. Vilken affärsidé. Att vi inte kom på det där! Svindyrt men väldans gott. Därefter bio, Maleficent. Jag och Viggo hade redan sett den så vi åker hem. Råkar köra in i en bil i garaget. Lämnar trevlig lapp och mitt telefonnummer. Slipper greja med försäkringsbolag, för Mikael som äger bilen tycker att jag ska lägga pengar på annat. Det där är en historia som sträcker sig lite längre än så. Rätt cool historia, som jag får ta en annan dag. På kvällen när min prinsessa kommer hem (som inte blev lika imponerad av filmen som jag och Viggo blev) ändrades planerna från en lugn hemmakväll till att vi återigen åker hem till Linda på hamburge-grill. Ännu fler barn och fler vuxna på Lindas altan, och som vanligt är det helt enkelt mysigt att bara umgås.


Jag sitter här nu, klockan 01:12 och undrar vem den där Mr Grey är som skickat ett fint meddelande på min blogg. Jag har ingen aning, och jag är ju så nyfiken så jag är inte kapabel att leva i det mystiska, romantiska ovetandet. Jag måste veta!


Godnatt alla!


Paola



   Jocke grillar, för alla andra vägrar.

Han grillar alltid allas mat. :)

  Några kids vid bordet.   Meja ska vinna en "Minion".

Slutade med att vi

beställde en Minion på nätet.







Av Paola Loderini - 1 augusti 2014 00:07

Mr Grey



torsdag 31 juli 10:58


Roses are red, violets are blue.

Both so lovely just like you.

If I ever come visit your town I´d love to date you.

Kisses might come to be true...


Mr Grey



Ovan är det ursprungliga meddelandet som jag inte kan spåra!

Paola svarar:


Nu måste du helt enkelt säga vem du är! Herregud!...









Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards