Alla inlägg under april 2015

Av Paola Loderini - 26 april 2015 08:46



399 kr styck

Av Paola Loderini - 17 april 2015 15:41



Allllllright! Sista steget av det vi inte gillar att prata om! Steg 3 i "Kontroll över din ekonomi". Det värsta steget om jag får säga det själv. Spara! Jag är nämligen värdelös på att spara. Inte för att det finns så väldans mycket ATT spara, men jag är verkligen inte bra på det, och det beror helt enkelt på att jag tycker det är så vansinnigt roligt att göra mig av med de pengar jag har. 

 

För att veta vad steg 1 & 2 handlar om får ni klicka er tillbaka på bloggen, och det kan du enbart göra ifrån en dator eller om du klickar på webbversionen längst upp när du läser från telefonen... Men det blir väldigt smått och svårt att läsa. En dator e bäst för att läsa gamla inlägg.

 

Hursomhelst så ska du alltså spara. Steg 1: Inkomst, Steg 2: Utgift/skuld och nu slutligen Steg 3: Spara. Detta kan jag ingenting om mer än det som alla andra säger. Prata med din personliga bankman. Har du ingen personlig bankman skaffar du en genom att helt enkelt gå in på eller ringa upp ett bankkontor och säga "Jag behöver en personlig bankman.". Pang! så har du en. Där kan du fixa ett autogiro som talar om för ditt vanliga konto hur mycket som ska dras, och dessa pengar går då in på ett sparkonto. En expert säger att ungefär 10-20 procent av din nettolön ska du gärna spara varje månad. Dessa pengar ska helst då placeras i fonder eller aktier. Att spara på ett vanligt sparkonto idag med ca 1,25 procents ränta och tro att man ska bli rik är naivt. Kommer aldrig hända. För att bli rik måste du ta risker med dina slantar. 

 

Have fun med ditt sparande.... Jag ska bli lite bättre nu på det där med pengar. 

 

Kram!!!

Av Paola Loderini - 17 april 2015 15:22



Hej!


Om ni tittar på de senaste kommentarerna som är besvarade på min blogg, det vill säga i spalten till höger, ser ni att en tjej har startat en hemsida för ungdomar som jag tycker är helt fantastiskt bra. Spalten till höger kan ni enbart se om ni läser min blogg från en dator eller om ni klickar på webbversionen högst upp när ni läser från telefonen.

 

Detta är en hemsida där barn och unga kan få möjlighet att prata med andra i sin egen ålder. Att ibland "slippa" vända sig till en vuxen och faktiskt prata med någon som kanske mer befinner sig "där och då". Jag tycker att detta är något som vi verkligen bör sprida! Hoppas hemsidan blir en succé!


www.hjalpfordig.webnode.se



Av Paola Loderini - 16 april 2015 23:49


Kycklingsallad med bacon och mozarellaost

 



Av Paola Loderini - 15 april 2015 18:35


Kyckling i curry med purjolök


Av Paola Loderini - 14 april 2015 21:39



Jag gillar inte guld, men till hösten kommer ett betydelsefullt kalas att äga rum och temat råkar vara vitt och guld. En klänning i guld tänker jag inte köpa.... var min första tanke.... utan jag letar vitt. Hur svårt kan det vara att hitta en vit liten blåsa. Hm...svårare än vad jag trodde. 

 

Så satt jag hemma och slösurfade och helt plötsligt såg jag den här! Så fantastisk! Ännu mer fantastisk blev det när jag såg att den hamnade på "halva-priset-rean". Detta kunde inte bli bättre! Jag var så lycklig! Just då, i detta ögonblick, var det ett Halleluja-moment. Men men.... 

 

 

   I brevlådan kom den. Så fantastiskt fin och med lite sommarbruna ben hade den varit perfekt. Tyvärr klickade jag hem den sista och tyvärr fanns den enbart i storlek 36. Det är inte första klänningen jag köper i denna storlek, så jag tänkte väl att en paljett-blåsa utan stretch borde vara både stel och tajt, men det löser sig. Får hålla igen på det goda strax innan festen bara....Klick klick.

 

Den anlände i min brevlåda idag. Meja hjälpte mig att ta på den ..... och ta av den igen. Dragkedjan i sidan hade jag spräckt om jag försökt dra upp den. Detta hade inte ens gått någorlunda om jag smort in mig i smör. Det var inte lätt att komma ur den kan jag tala om.

 

 Det var den absolut sista klänningen och jag har googlat i en timme nu. Såldes enbart av Nelly.com och nej, den finns inte. Adjö perfekta klänningen. Jag skickar tillbaka dig. 

 

Om någon därute hittar den, någonstans, så kontakta mig. Den heter V neck Heavy Sequins dress gold. 

 

 

 

 

Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards