Alla inlägg under februari 2016

Av Paola Loderini - 22 februari 2016 22:49


En dag som denna består inte min dag enbart av vanligt hederligt arbete utan även jobbet som taxichaufför för mina två barn, som visserligen vet hur man åker buss. Varför mina barn inte tar bussen till deras träningar eller hem därifrån beror på att jag helt enkelt gör det utan att tänka. Tidigare var anledningen att det var så jäkla mörkt ute så jag tyckte inte att det var lämpligt. Nu gör jag det för att..... öh, ingen aning. 

 

Idag hade jag klänning på jobbet. Klackar också! Dessutom hittade jag mina ringar. Både min gamla vigselring och förlovningsring låg där på hyllan i badrumsskåpet.. Jag älskar den gnistrande stenen fortfarande, och jag känner mig lite mer glamorös..... så nu har jag dom på höger ringfinger istället. Vissa tycker säkert att jag är lite underlig som bär mina gamla ringar, men sånt där bryr ju inte jag mig om. Jag är förmodligen lika glamorös i morgon, och kanske några fler dagar. Vem vet. Bättre att använda det fina man har. 

 

Nu blir det ett avsnitt av "The blacklist". Jäkligt bra serie. Finns på Netflix. 




Av Paola Loderini - 21 februari 2016 21:10


Så ligger jag här och bläddrar i förra numret av Elle, och hittar ytterligare en väska som jag väldigt gärna hade haft i min närvaro. 9995 kr är väl "lyxfällan-pris", men drömma kan man... och bör man. Det tycker jag i alla fall! :)

Av Paola Loderini - 21 februari 2016 10:29

Idag fyller Cissi år!

 

Hoppas du får en fantastisk födelsedag. 

 

 

Av Paola Loderini - 21 februari 2016 09:28


Detta är en person jag har så jäkla roligt med, men tyvärr aldrig riktigt hinner träffa. Vi var jättetjata kollegor på Lillekärrskolan och därefter flyttade vi över till Klareberg. Hon blev headhuntad till Ebba-skolan och där blev hon kvar. Även om utseendet inte var lika färgstarkt på den tiden vi jobbade ihop så var hon även då en färgklick i mitt liv. Vi hade jäkligt kul. Jäääkligt kul. Saknar dig Evelina! Detta fotot blev jag alldeles kär i. Så jäkla snygg! Coolaste vännen jag har faktiskt. Inspiration från topp till tå. 


Innan utgång i fredags. Hittade en topp i garderoben jag inte använt och för första gången på väldigt länge går jag ute utan svarta kläder. Helt otroligt att hitta något i garderoben som inte är svart eller grått, och dessutom gå på stan i detta. För mig kändes det som vår. Våren höll till morgonen efter när jag vaknade till en snöstorm. 


Jag, Linda och Pyttis


Lillasyster Erika poserar i nya köket. 

Var och hälsade på i Uddevalla där hon nu är bofast. 


Viggo beställde sin nya Kendama från USA vilket betydde att med frakt och skatt blev den dubbelt så dyr. Det var det tydligen värt. Min prins väntade tålmodigt vid brevlådan i nästan 1,5 vecka och till slut, 750 kronor fattigare, gick vi och hämtade den lilla träbiten. 

Lelle bjöd oss alla på boule och sedan middag på Barabicu. Lelle är en av de mest generösa människorna jag känner. Dessutom har han ju exakt rätt humor så det är himla roligt varje gång vi umgås. Tyvärr blir detta inte så ofta. Alla har ju sina liv som tickar på liksom. Här är i alla fall vinnarparet jag och David. Fast vi visste ju redan innan att vi skulle vinna eftersom vi hade gått 4 kurser i avancerad boule och dessutom kört ett strikt stretch-schema i 5 veckor under speciella tider på dygnet. Dessutom ätit kost enbart bestående av nudlar av sjögräs samt en speciell dryck från Tibet. 

Av Paola Loderini - 19 februari 2016 14:07


Pyttis bjöd på långlunch i onsdagas:)

God mat och trevligt sällskap. 

Av Paola Loderini - 19 februari 2016 14:03


Sämre kan man ha det....


Måste checka in...


Endast en timme från Göteborg. 

Hade ingen aning... 

....och Afterski ...

Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards