Alla inlägg under juli 2016

Av Paola Loderini - 27 juli 2016 00:19


Thea är Ottos brorsdotter. 

Underbar tjej och varit min elev i matte. 

Av Paola Loderini - 26 juli 2016 00:01


Takterassen på Bellora

från vänster:

Lelle, David, Novy, jag och Johan


Just me...

a happy picture




Tacos and Tequila

Jag och Stina

 

Stina vet hela min historia sedan jag var 7 år och började första dagen i första klass. Hon vet nog varenda känsla, varende liten tanke. Hon har följt mig genom alla frisyrer, genom alla kläder, genom mina pojkvänner, genom alla fotbollsträningar, genom alla utekvällar.... Vi har varit varandras brudtärnor. 

 

Så fort vi träffas så släpper jag ut precis allt jag vill säga, släppa taget om, eller bara ventilera för feedback. Hon har aldrig dömt mig och jag har aldrig dömt henne. Vi är två människor som  ser våra erfarenheter som en tillgång oavsett om det är en erfarenhet vi gärna sluppit eller om det är en vi gärna upplever igen. Verkligheten formar oss och vi kan driva med oss själva och om våra bekymmer. Vi skrattar bort det mesta och det är så jäkla skönt att ha en sådan person i sitt liv. En person som är mer involverad i sitt liv än en man, barn, mamma, syskon och så vidare. Den relationen som håller längt är faktiskt den du har med din bästa vän. 

 

Tack för att du finns underbara du! 

Av Paola Loderini - 25 juli 2016 17:51


Nu ligger inte dessa foton i ordning men här på kvällen bjuder Lelle alla på mat och öl. Två olika sorters potatissallader, flera olika goda röror, någon speciell öl som var tänkt just till maten och olika smakrika korvar. Så väldans gott och supertrevligt. Han är dessutom en av de mest givmilda människorna som gått i ett par skor. I alla väder, vid alla tillfällen. 


Min Hasse. Egentligen är det inte min Hasse utan Charlottes Hasse. Men han är ändå min favvo-gubbe av alla gubbar i världen. Han är dessutom, trots sin ålder, den som är allra minst "gubbig". Om man ska behålla sitt barnasinne så länge som möjligt kan jag meddela att han är mer barn än vuxen. 


Middag med vänner



Vi hade ingen aning om att vi skulle bli bjudna på både lunch och middag när vi kom upp så vi tog en liten hamburgare på vägen. Vi trodde vi skulle få med oss alla ur huset och sätta oss någonstans och äta, men när vi kom stod Hasse redan vid grillen alldeles fräsch och nyduschad. Böjen gick runt i pyjamas och David i kalsonger.... så alla var inte så synkade. 


Hasse gillar att stå i köket. 

 

 

...man är den man är.... 



Vi kom med solen, och tyvärr försvann nog solen från herrarna när vi åkte. En dag solsken till hade de kanske men sen var det kört. Tråkigt när det är just såhär man vill ha det hela veckan. Vi tackar för att vi fick komma upp och hälsa på och det blev en jäkla många skratt. Vi missade tydligen en hel del som hände där på kvällen när vi åkt hem, så nästa gång stannar vi ;). 

Av Paola Loderini - 25 juli 2016 17:41

Jag väljer svart! Så snygg! 


Av Paola Loderini - 24 juli 2016 21:00

Om ni inte sett serien "Blacklist"?

SE DEN!

Herregud vilken bra serie.

Av Paola Loderini - 24 juli 2016 20:24

Vi vaknade alldeles för sent så när vi ville ut och bada fanns det inte ens en liten plätt som jag kunde förvandla till en parkering! Dessutom gnager vissa saker på mitt humör. Att jag bet i en kola i går och en lagning följde med kolan ut och min tandläkare har semester till mitten av augusti. Min bil kräver två nya däck och då är det lika bra att köpa fyra. Oförutsedda utgifter mitt i semestern är inte något jag välkomnar med öppna armar och tyvärr har jag lite svårt för att släppa taget om det negativa. Men den skinande solen fick mig att vilja till havet ändå, så jag var på Möttvik 17-19 och det var ju rätt mysigt att ligga där när värmen inte är som värst och lyssna på musik.

 

Sommarens bästa trender

 

dinglande stora örhängen

sneakers

surfigt saltvattenshår

 

Sommarens inte så snygga trender

 

rutiga kläder

gula kläder

rejäla tantklackar på skorna

 

Höstens häftiga trender

 

skjorta

bikerjacka

tyll och volanger

 

Höstens fula trender


Platåskor

sammetsväskor

80-tals discokläder

 

 

Världens snyggaste 47-åring: 

 

 


"När något är för perfekt,

vill jag förstöra det lite grann"

 

Citat

Cate Blanchett

 

 

 

 

 

Av Paola Loderini - 20 juli 2016 14:51


När lillasyster Erika och mamma var på besök i onsdags tog vi en sväng på stan. Vi slog ihop oss med min granne Louise och hennes vännina Marie. Supertrevlig trots en folktom restaurang. När jag vaknade dagen efter tog Erika kommandot i köket och gjorde frukost! Hon serverade sina nyttiga plättar på havregryn,  yoghurt och ägg. Hon hade kunnat servera precis vad som helst. Att gå upp till ett dukat bord är lyx.


Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards