Senaste inläggen
Av dessa vackra damer så har ni Sara i mitten.
Idag var dagen då våren kom och jag skulle vara utvilad, glad och gärna hinna locka mitt hår på morgonen, men det blev inte riktigt så. Jag vaknade sent, Viggos svindyra cykel visade sig vara stulen och livet blev inte riktigt så harmoniskt. Jag var en surpuppa på jobbet, lite lagon stressad och kände väl efter någon timmes övertid att nu får det fasen vara bra för idag.
I min brevlåda hittade jag ett mystiskt paket. Min tanke var först "Vad har jag köpt nu?" och avsändaren kände jag inte igen eftersom jag känner henne vid namn Sara Safashad och glömde helt av att hon faktiskt gift sig (vackraste bruden ever) och numer heter Olsson. Kunde det vara något jag klickat hem från Tradera? Nähä! det var det inte utan paketet var fyllt med skincare från Restylane! Det blev julafton här hemma och hela surpuppe-humöret försvann ju på två sekunder! Wooohooooo! Tackar dig ännu en gång för att du förgyllde min dag (och mitt utseende). Produkterna är fantastiska.
Vill du ha hy som Askungen?
Shoppa här:
RESTYLANE SKINCARE
Spontana kvällar blir alltid roliga!
Spred positiva vibbar på dansgolvet.
Så mysig bild på Chatrine.
Tack för att du följde med!
Spontant och vansinnigt roligt!
Lite trötta dagen efter....;)
Älskar blomkål så det äter jag ofta. Idag blev det en gratäng. Jäkla god var den så här kommer receptet! Ni som aldrig köpt steklök innan är det en påse små gula lökar i nät. En påse är 250 g.
Ett blomkålshuvud
250 g steklökar
2,5-3 dl vispgrädde
2 dl vatten
3 msk vetemjöl
2 msk smör
salt och peppar
1,5 msk grönsaksfond
3 msk hackad persilja
1 dl riven lagrad ost
Skala lökarna och skär blomkålen i små buketter. Koka i saltat vatten i ca 5-7 min.
Smält smör i en kastrull. I med mjölet. Vispa. I med grädde, vatten, fond och persilja. Jag hade bara fryst persilja så det fick bli den. Har ofta frysta kryddor. Salta och peppra! Det glömde jag idag så den fick saltas efteråt. Koka upp och låt puttra i 5 minuter. Ta av kastrullen från värmen och rör i den rivna osten.
Lägg i blomkålen och lökarna i en form. Häll över stuvningen, eller vad man ska kalla den. In i ugnen i ca 20 min, 200 grader. Ta ut den när den fått lite färg.
Servera med bacon och sallad. Himla gott.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 | 9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 |
19 |
20 |
21 | |||
22 | 23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
28 | |||
29 | 30 | 31 |
|||||||
|