Direktlänk till inlägg 13 augusti 2014

Vad har hänt det senaste då?

Av Paola Loderini - 13 augusti 2014 18:54



Hej och hallå. Precis nu, i skrivande stund, ska jag egentligen befinna mig i slingan. Jag ska egentligen känna doften av skog som precis blivit blöt av miljoners miljoners regndroppar. Istället har jag krypit ner i min säng, dricker en kaffe i den mån jag kan eftersom min tandläkare var tvungen att förlama mig en gnutta  innan hon satte borren i ett litet, men besvärligt hål längst in i munnen. Jag skolkar från allt som innebär att hålla kroppen i form. Jag är totalt värdelös. Varför kan jag inte hålla mig till min egen planering? Ska det vara så jävla svårt?


Hursomhelst var det då säsongsavslutning på "Lotta på Liseberg" i måndags och jag hade en fantastisk kväll. Daniele, vaktchef och vän, hämtade mig vid portarna. Vi tog en kaffe och sedan lotsade han in mig på restaurangområdet. Dessutom visste han att min dotter är särskilt förtjust i en viss gose-figur, trots sina 13 år, så jag fick denna Minion (figuren) i en gigantisk storlek. Vi var i TV givetvis, igen. Linda Gesang är ju vår lagledare när det gäller traditionen att hänga på Liseberg varje måndag. Denna gång hade hon tryckt upp tröjor till oss alla. Även Lotta fick en, som hon visade i TV. Därefter fortsätter traditionen med dans på Polketten och sedan är det våffelätande (för mig i alla fall) och hemgång. Nu var då dessa månadagar slut för i år. Vi tackar Lotta för en fantastisk säsong och sparar tröjan till nästa år.


Tisdagen kom. Min 36-årsdag. Det kan man väl ändå inte tro? Ha ha. Står jag bara lite längre ifrån spegeln kunde jag lika gärna fyllt 30. Jo, så är det. Hjärnan är till vissa delar 36, och till vissa delar 23. Jag känner mig inte gammal och heller inte ung. Jag känner mig helt enkelt som en kvinna. Dagen till ära spenderade jag på Svenska Mässan. Föreläsningar som inspirerade mig otroligt mycket. Speciellt en person, Leo Razzak, fick mig att lyssna på varenda ord han sa. Det räckte att han öppnade munnen "Ni tittar på mig nu. Vad ser ni?". Det var så han öppnade sin föreläsning. Jag tror knappt jag blinkade på en och en halv timma. Jag var livrädd för att missa något. Googla på Leo Razzak och hitta något klipp där han sommarpratar. Han är fantastisk. En inspiration som ger dig perspektiv på saker och ting.


In i min lilla lägenhet ... egentligen är inte min lägenhet liten förresten. En trea på 82 kvadratmeter. Rätt stor för att vara en trea. Men har man två barn som vill ha egna rum, och rummen är rätt stora, så blir ju resten inte så jättestort. In på detta lilla område trillar i alla fall ett dussin människor in med presenter och blommor. Mat och vin ska serveras, och det var fantastiskt roligt och fantastiskt trångt i köket. Hur kommer det sig att köket alltid blir hjärtat, oavsett hur litet det är? Jag är i alla fall stenrik. Jag har många underbara och galet roliga vänner. Jag är bortskämd. Kopiöst bortskämd med kärlek från männsikor i min närhet. Love!!

Jag och Helen

Jag drog med mig min kollega.


Tack Daniele för den här!

Ny i familjen. Så mjuk! :)






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paola Loderini - 30 augusti 2016 22:07

     Nu har jag ny bloggportal:        www.nouw.com/paooola ...

Av Paola Loderini - 29 augusti 2016 21:26

Kod för att importera min blogg till Nouw: 9926004046

Av Paola Loderini - 23 augusti 2016 21:20


  En förälder kom med ett armband och köttbullar på "köttbullens dag" idag.  En lyckligt lottad fröken! :)  Sötaste minsta köttbullarna.  ...

Av Paola Loderini - 23 augusti 2016 21:15


Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards