Direktlänk till inlägg 17 augusti 2016

Bubbel med bok

Av Paola Loderini - 17 augusti 2016 20:25

När jag fyllde år fick jag bubbel med bok. Ja! Bubbel med bok är det senaste. Ta ett glas bubbel och läs en bra bok! Therese och Magdalena kom med denna oslagbara kombo. Älskar boken! Den är även skitsnygg på bordet. Tack! 

 

Det finns 10 budord för säker stil som jag ska dela med mig av här. Jag förkortar och lägger in en liten kommentar. Säker stil betyder stil utan stress, Inte att du följer trenderna. Alltså kläder som håller i flera år. Kanske lite längre än så till och med... 

 

1. Sträck på dig. Det är gratis. 

Några jag känner, speciellt män, som är långa blir lite böjda och försöker gömma sig vilket ser ut som självförtroendet är i botten och därmed inte attraktivt. Sträck på dig oavsett längd. När du är kort är det kanske ännu viktigare. Tänk på mig med mina 173 cm. Går jag i klackar blir jag 183 cm och ligger då i höjd med väldigt många män. Jag är lång och stolt. Det är snyggt att vara lång. Punkt. 

2. Låt bara de plagg du verkligen älskar flytta in i din garderob!

Här har väl jag ett litet problem eftersom jag gärna shoppar först och tänker sen. Ska försöka göra mer genomtänkta köp och inte falla för rean. Det är roligt att få massor för inga pengar.... men hur ofta tar dessa plagg bara plats och ligger och ruttnar med prislappen på? 

3. Ha en genomtänkt klassiska garderob så ligger du nära funktion och elegans. 

Låter som ljuv musik i mina öron. Ska börja tänka så nu. 

4. Köp färre plagg fast med bättre kvalitet. Mindre "slit-och släng" är mer hållbart. 

Tycker att punkt 3 och 4 hänger ihop. 

5. Lär känna din kropp. Vad är du snyggast i? Vad ska du ha för att framhäva det du är nöjd med? 

Jo tack. Hur många gånger har jag inte köpt något som är "kul och inne" för att senare fatta att jag ser ut som en överkörd dumlekola?

6. Gå alltid din egen väg. 

Ja, där är jag nog rätt duktig. Jag använder mycket av det jag känner mig lite fin i oavsett vad trenden säger. 

7. Du bär plagget - inte tvärtom. 

Ja, jag undviker nog en knallrosa klänning eller annat som tar uppmärksamhet. Rätt tråkig är jag däremot för hela garderoben är svart, vit och grå. Några jeans också. Man är alltid snygg i svart liksom. 

8. Köp rätt storlek.

En storlek större sitter ofta bättre. du ser större ut i lite för små kläder och ser slankare ut i större kläder. Det har jag lärt mig. Jag ligger ofta och väger mellan två storlekar i både skor och kläder så jag provar alltid. Länge. I den mindre smickrande provrumsbelysningen provar jag alltid. Sällan köper jag något utan att prova. Förutom på nätet där 30 procent skickas tillbaka. 

9. Resan till säker stil sker inte över en natt. 

Tro fan det! Det är ju svindyrt att köpa  två kostymer från Tiger, 15 toppar från Filippa K och så vidare. Jag fattar det. Jag hade dock klarat det på en natt om kontot var maxat och jag hade fri shopping i 6 timmar ;). 

10. Fortsätt att inspireras. Modet förändras precis som livet. 

Det är ju så att både ålder, humör, kroppsform, reklam och inspirerande personer runtomkring påverkar oss så visst förändras jag hela tiden. Dock är jag oftast svart, vit och grå ändå....? 

 

 
 
Ingen bild

Jenny

18 augusti 2016 20:31

Hej,

Har följt dig ett par år och tycker att du har ett mycket bra innehåll i din blogg. Du skriver bra och roligt.

Varför lägger du inte upp en mer säljande blogg - typ på någon stor portal? Du skulle lätt hamna på "bloggtoppen" inom några månader. Inget egenvärde i sig men du gillar ju att resa, köpa skor och gå på roliga event så det skulle väl inte göra ont om du fick betalt för det också:-)

Ja jag är allvarlig. Du skulle klara det. Du har ju också utseendet för dig!

Paola Loderini

21 augusti 2016 11:10

Hej!
Vad glad jag blir. Tack snälla. Jag vet inte riktigt..... Ska jag byta till någon annan plattform? Ja, kanske... har inte tänkt på det alls. Men varför inte egentligen. "Stor portal är....? Berätta gärna! Kram och här är min mejl: Paola.800@hotmail.com ifall du har några tips.

Kram och ha en fortsatt trevlig söndag. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paola Loderini - 30 augusti 2016 22:07

     Nu har jag ny bloggportal:        www.nouw.com/paooola ...

Av Paola Loderini - 29 augusti 2016 21:26

Kod för att importera min blogg till Nouw: 9926004046

Av Paola Loderini - 23 augusti 2016 21:20


  En förälder kom med ett armband och köttbullar på "köttbullens dag" idag.  En lyckligt lottad fröken! :)  Sötaste minsta köttbullarna.  ...

Av Paola Loderini - 23 augusti 2016 21:15


Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2016
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards