Direktlänk till inlägg 14 maj 2015

Det är väldigt mysigt, och väldigt livligt....och jag älskar det!:)

Av Paola Loderini - 14 maj 2015 22:53


Ett litet möte med "alternativa familjen" som vi så fint kallar oss. Där en familj faktiskt kan se ut precis hur som helst och det enda som egentligen krävs är ärlighet och ett gott hjärta. Jag hade kallat till möte. "Planera semester-möte" och tio glada och livliga personer ska äta och umgås. Allas åsikter ska fram och egentligen är det ingen som lyssnar mer än på sina egna. Slutade med att jag svarade samma på alla 28 olika förslag. "Det kör vi på. Den resan tar vi." Allt för att få något spikat och klart. Fast det blev givetvis inget spikat och klart. Inget jag hade räknat med heller. Men att sitta såhär en torsdag och bara vara. Inga krav, inga måsten. Bara vara. Trivas så himla bra med ett stort gäng människor som faktiskt känner mig på både tvären och längden. Att veta att ensamheten är väldigt långt borta. Det spelar ingen roll om vi sitter i mitt lilla kök, är på en galen maskeradfest eller bara slappar med godispåse i Lindas soffa. Det är alltid samma varma hjärtan och hysteriska gapskratt. Vi hör ihop. Vi är en alternativ familj. Jag önskar att alla hade det jag har. Tack för att ni kom, alla. Love you!

 

I morgon är jag ledig och hoppas på lika vackert väder som idag. I morgon bestämmer jag. Mina barn får säga vad de vill. Fiskebäcks klippor, kaffe och filt. Ska även ägna dagen i morgon till att leva i den förnekelsen jag gjort denna vecka. Min inläming till min kurs ska in på måndag. Jag ligger rätt så risigt till. Jag tog beslutet att jag flyttar fram "jag-gör-inte-det-jag-borde-ångesten" till lördag. 

 

Över till något annat.....

 

Jag fick en fråga för ett par dagar sedan. "Är du lika pedagogisk hemma med dina barn som du är på jobbet?". Då kunde jag inte låta bli att berätta om när jag och min son skulle köpa nya kläder, vilket han avskyr. 

 

- Viggo. Vi måste köpa nya kläder till dig.

- Okej.

- What? Menar du det? Har du feber?

- Om jag slipper följa med och slipper prova.

- Jag lovar att vi går i två butiker. Max två butiker!

- Måste vi verkligen just idag? (suckar och stönar). Ååå...Ja ja... 

- Om du inte gör det kommer jag gladerligen hyra en stor kille som ser totalt livsfarlig ut, med gigantiska muskler. Han ska få en lista på allt du behöver och sedan går han med dig ut och shoppar. Jag orkar verkligen inte ha den här diskussionen varje gång, Viggo. Alla människor behöver kläder! Vissa barn blir glada av nya kläder. Kan du visa liiiiiiite tacksamhet? 

- Jag sa ju att jag följer med! (gapskrattar)

- Braaaaa. Trevligt att du är medgörlig. 

 

Mina hot funkar liksom inte, och ändå hotar jag med det ena och det andra. Jämt. Så nej. Jag är inte speciellt pedagogisk när mitt tålamod tar slut här hemma. 

 

Han provade alltihop i ett provrum. Mutade honom, givetvis. Allt för friden och fröjden ;) Fem tröjor, två par jeans och ett par shorts....i två olika butiker...tog ungefär 25 minuter totalt. Effektiv shopping kallas det. Tryck in din son i ett provrum och släng in allt du kan tänka dig samtidigt. Ställ en syster på utsidan så att han inte kan rymma. 

 

  Jeansen är från R.B.L Kids på Frölunda Torg.

Tyvärr ska denna butik läggas ned :(

De har 30% rabatt på det mesta nu.

 

 

 


 

 

 



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paola Loderini - 30 augusti 2016 22:07

     Nu har jag ny bloggportal:        www.nouw.com/paooola ...

Av Paola Loderini - 29 augusti 2016 21:26

Kod för att importera min blogg till Nouw: 9926004046

Av Paola Loderini - 23 augusti 2016 21:20


  En förälder kom med ett armband och köttbullar på "köttbullens dag" idag.  En lyckligt lottad fröken! :)  Sötaste minsta köttbullarna.  ...

Av Paola Loderini - 23 augusti 2016 21:15


Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards