Direktlänk till inlägg 24 maj 2015

Det rullar på... i en jäkla fart ibland.

Av Paola Loderini - 24 maj 2015 21:31


Ja, vad ska jag säga? Stor idé att ha en blogg när jag aldrig hinner skriva? Eller? Jag får helt enkelt börja med att be om ursäkt till den skara människor som faktiskt besöker bloggen fast jag inte skrivit något. Jag brukar säga att jag inte hinner men det är väl inte hela sanningen, utan mer att den inte ligger så högt på prio-listan i en djungel av små färgglada lappar som sitter med en liten klistrig baksida överallt... Just nu på kylen: Kolla dina jäkla födelsemärken! Boka klipp och färg +vaxning, köp idrottskor till Viggo, köp puder och dagcreme, gör klart tentan innan juni, Nytt Apple-id, ring banken, Jacka till Louise, Innebandy Viggo: Ring Lindås, Bio söndag?, Daniela fyller 45. Skomakaren!!! .....det finns ingen färgglad lapp där det står: "Blogga". Jag glömmer av att jag har en blogg ibland. Tyvärr. 


Jag pratade med en person som står mig väldigt nära om just det där. Att jag alltid befinner mig i en orkan av händelser och människor och att tiden inte alltid räcker till till allt som jag vill. Eller allt som jag borde. Att det varit såhär de senaste åren och att jag kanske borde ta det lite lugnare, lägga fokus på det mest viktiga och försöka säga nej tack till saker och ting. Ha någon dag i veckan då jag bara ligger på soffan och stänger av telefonen. Det lät väldigt bra. Men nu när jag tänker ett varv till så är det inte säkert att jag vill.

 

Jag har inte satt min fot i mitt eget hem på nästan fyra dagar. Att det varit fullt i dags- och kvällsschemat i den bemärkelsen att jag nästan enbart kommit hem för att hämta eller lämna något. Att jag har så många fantastiska människor runt omkring som jag vill umgås med. Det går inte att sakta ner mitt liv, för då tar jag bort det jag inte vill ta bort. Bara för att livet är annorlunda nu, kanske till och mer hysteriskt, så är det mitt liv. Mitt liv som jag äntligen, och då menar jag äntligen, trivs med så bra att jag inte vill ha det annorlunda. Jag tror att detta är jag. Ett liv som just jag är gjord för. Är det nu jag ska säga det där "jag har hittat mig själv?". Eller har jag hittat det bästa av just den här perioden av mitt liv? Äh, jag vet inte riktigt, men jag har inte så mycket att gnälla över i alla fall.  

 

 


Over and out....for now. 



 


Stort Grattis till svenska folket

som har Måns Zelmerlöw.


 

 





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paola Loderini - 30 augusti 2016 22:07

     Nu har jag ny bloggportal:        www.nouw.com/paooola ...

Av Paola Loderini - 29 augusti 2016 21:26

Kod för att importera min blogg till Nouw: 9926004046

Av Paola Loderini - 23 augusti 2016 21:20


  En förälder kom med ett armband och köttbullar på "köttbullens dag" idag.  En lyckligt lottad fröken! :)  Sötaste minsta köttbullarna.  ...

Av Paola Loderini - 23 augusti 2016 21:15


Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards