Direktlänk till inlägg 4 juni 2015

Hängig och trött

Av Paola Loderini - 4 juni 2015 21:20



 

Att man kan vara på jobbet en hel dag utan att känna av någonting, för att sedan komma hem och "pang"!!! Få så ont i halsen att jag inte kan svälja, bli så trött att ögonlocken faller ihop mitt i ett telefonsamtal. Somnar som en sten på sängen och vaknar av att Otto ringer på dörren för att lämna av en massa kilo godis som han vunnit på Liseberg. Mitt mål är att se fantastisk ut i en klänning jag köpt. Hans mål är tydligen att göda en gris (jag). Han vet att jag är så svag för choklad att jag till och med tar (utan att fråga) från mina barn. Därför hade han delat in godiset i tre olika påsar, varav han fotograferat två som är menade till mina barn när de kommer hem. "Annars vet jag att du äter upp det". Han har rätt. Jag har ingen pli på mig själv när det gäller choklad. Jag kan helt enkelt inte motstå.

 

Nu ska jag försöka införa ett straffsysten. I alla fall på vardagar. Äter jag fler än 5 bitar om dagen måste jag göra någonting jag inte tycker om. Spinning, tvätta fönster, utfall med vikter (måste vara djävulen själv som kom på den övningen) skura lister, skänka ett par skor, äta en grapefrukt eller något vedervärdigt. Ja, listan kan göras lång. Då kanske jag fattar att det inte är värt det och ändå hålla mitt grava sockermissbruk inom vissa ramar. Låter som en helt sjuk idé och lite som om jag borde prata med någon proffesionell om detta, men det är värt ett försök. 

 

Då har vi vissa undantag. Choklad får överdoseras en dag som denna. Möjligt att jag håller på att bli sjuk. Då gäller inga regler för nu är ändå allting tråkigt. 

 

Veckans tänkvärda:

 

Frågan om att höja lärarlönerna för att höja yrkets status och på så sätt få fler att söka sig till högskolan är bra. Men frågan om att det behövs fler resurser i skolan är bra mycket viktigare, enligt mig och övriga som redan arbetar. Spelar ingen roll om du har en hög lön om du inte har möjlighet att hjälpa alla. Eller? Du är fortfarande bara en person som har ansvaret för utvecklingen. 

 

Det cirkulerar på Facebook:

 

Isis terrororganisation har nyligen, genom en intervju , berättat att vi i Sverige som är icke-troende är patetiska och lösaktigt folkslag som förr eller senare kommer att utrotas. Att vi i Sverige lever i en lögn som vi naivt tror kommer att bevaras, men kommer att förstå när de knackar på dörren och vill komma in. Våra dagar i ett tryggt Sverige, England och övriga Europa är räknade. 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paola Loderini - 30 augusti 2016 22:07

     Nu har jag ny bloggportal:        www.nouw.com/paooola ...

Av Paola Loderini - 29 augusti 2016 21:26

Kod för att importera min blogg till Nouw: 9926004046

Av Paola Loderini - 23 augusti 2016 21:20


  En förälder kom med ett armband och köttbullar på "köttbullens dag" idag.  En lyckligt lottad fröken! :)  Sötaste minsta köttbullarna.  ...

Av Paola Loderini - 23 augusti 2016 21:15


Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards