Direktlänk till inlägg 24 februari 2014

Min bil måste älska mig!

Av Paola Loderini - 24 februari 2014 22:54



..... eftersom den inte brakar ihop med tanke på att jag inte ger den någon kärlek alls.


Idag har varit en dag som jag helst vill spola ner i toaletten.

Monday.... die monday... please!


Nummer 1.

Jag ser en jäkla massa pengar på kontot. Skooooor tänker jag. Nä, det gjorde jag inte. Jag visste vart pengarna skulle spenderas. Den slutgiltliga fakturan till min advokat i en bodelning som aldrig tycktes ta slut. Nu är det över. Nu är det liksom jag mot världen. Me, myself and I. Det var spännande att ha pengarna på kontot en sekund, men booom. Nu är de borta, och det betyder att jag är skuldfri. Inga studielån, inget billån. Lån på lägenheten har jag givetvis, men det är också det enda jag har. Trivs med att ha ordning och reda på saker och ting. Nu ska jag bara vinna några miljoner på Lotto så löser sig det mesta som jag vill göra.


Nummer 2.

Min kalender var totalt försvunnen vilket gjorde att jag gick hela dagen och undrade vilka möten eller "måste-grejer" jag missat. Jag måste lära mig att lägga in allt i telefonen. Jag kände mig alldeles naken hela dagen och hade även missat matte-mötet om inte mina kollegor hade sagt att vi hade ett.


Nummer 3.

Mejlen var bombaderad. Så många mejl har jag inte haft sedan terminen startade. Ett jäkligt konstigt system är det också då varenda mejl försvinner till en annan mapp så fort jag klickat på det, och i den mappen ligger dom inte i ordning. Ett jäkla sökande som tog en hel del tid jag inte hade.


Nummer 4.

Jag bröt en nagel. Kan man tycka är lite av  ett töntigt problem. Men det är ändå ett problem.


Nummer 5.

Min bil behövde byta torkarblad och lykta, för min besiktning är nu den 3 mars. Det jag inte visste var att jag kört en bil som inte innehåller mer än en millimeter olja på stickan! Mätaren i bilen visar lite annan information än just detta, så nu kan jag inte lita på bilhelvetet heller. Sånt där kollar liksom inte jag.


Nummer 6.

Jag satte ett F på en uppsats, på en elev som egentligen är himla smart. Då blir jag irriterad. Fick ringa hem.



Lösningarna:


Humöret blev ju mycket bättre när jag fick ett gulligt meddelande från en söt kille som önskade mig en trevlig arbetsvecka.


Hasse ringde och sa att han gärna möter mig på Q8 och hjälper mig med lykta och torkarblad. Han kollade även min olja, och på frågan om hur många gånger jag kollat oljan de tre senaste åren ville jag absolut inte svara på. Han tyckte att jag hade en strålande bil som inte klappat ihop med tanke på hur jag missköter den. Alla dessa saker som skulle fixas plus fylla den med drivmedel kostade över 1500 kr!! Då tyckte jag att jag kunde skita i bilen och göra något annat för pengarna. Hasse tyckte att jag skulle ta hand om min bil istället. Då blev jag sur och köpte två munkar och en megastor chokladbit. Då undrade Hasse om jag tröstäter när något inte blir som det är tänkt. Den frågan ville jag inte heller svara på. (tur att jag är smal) Inte heller på frågan om när bilen var på service eller om jag överhuvudtaget öppnat boken och kollat OM den varit på service någonsin. Medan jag åt mina godsaker kunde Hasse konstatera att bilen var välskött genom att läsa i den tråkiga boken, innan den råkade hamna hos mig då.... och att jag borde se övermin lilla bil lite bättre. Jag tror inte att jag svarade på detta heller.


Min kalender hittade jag i en annan väska.


Hursomhelt. Nu är jag hemma och min träningsvärk börjar lägga sig. Jag kan stiga upp ur soffan utan att skrika rakt ut, och jag kan även tänka tanken att sätta mig i bilen utan att må illa. Jag har haft en näst intill förgörande träningsvärk.


Jag har en muskelknut bredvid skuldran som inte vill ge sig. Så nu undrar jag om någon kan tipsa om vad jag gör med den saken. Jag mår bra ända tills jag ska byta fil i rusningstrafiken. När jag vänder på huvudet mer än 90 grader så tar det stopp och gör fasligt ont, och jag brukar inte gnälla över smärta, så det gör verkligen ont. Jag fick massage en gång, med olika typer av krämer som gjorde olika bra saker, men dagen efter råkade jag byta fil igen.... för annars hamnar jag typ i Uddevalla till slut. Jag måste liksom byta fil för att komma till mitt jobb. Detta innebär att min muskelknut är ett handikapp i min vardag! Alla tips är varmt välkomna.



   På önskelistan!




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paola Loderini - 30 augusti 2016 22:07

     Nu har jag ny bloggportal:        www.nouw.com/paooola ...

Av Paola Loderini - 29 augusti 2016 21:26

Kod för att importera min blogg till Nouw: 9926004046

Av Paola Loderini - 23 augusti 2016 21:20


  En förälder kom med ett armband och köttbullar på "köttbullens dag" idag.  En lyckligt lottad fröken! :)  Sötaste minsta köttbullarna.  ...

Av Paola Loderini - 23 augusti 2016 21:15


Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards