Alla inlägg den 16 februari 2014

Av Paola Loderini - 16 februari 2014 20:30


Sommaren älskar vi alla, om den är som den svenska sommaren bör vara. Bad och sol. Mycket grillat och lata dagar. Uteserveringar. Solglasögon. Corona.


Hösten har det där "mysiga". Det är mycket röda och orangea färger i naturen. Den mest romantsika årstiden om det inte regnar och blåser samtidigt. Finast är det precis innan löven släpper från grenarna på träden och gräsmattan fortfarande är lite grön.


Vintern är mest fantastisk om den är vit. Det är den inte så ofta, men jag gillar vintern för då tänder vi ljus och andas luft som verkligen känns. Röda kalla kinder och borttappade vantar är charmigt.


Våren däremot,..... Den årstid som vi i Sverige alltid längtar till mest. Den årstid som alla pratar om för att vi är så jäkla trötta på vintern, som alltid känns som den absolut längsta. Våren är sprallig och glad. När våren kommer är jag galet förälskad. Vet inte i vem eller vad, bara helt galet kär liksom. Jag gillar också att ha ett ben i verkligheten (jobb och barn i skolan) och ett ben i solen med lite grillad mat. Kanske bara för att jag vet att vi alltid har strålande väder i maj månad....


Hursomhelst ska vi klä oss efter väder men även ha lite koll på trenderna!


MODE SOM JAG LÅTSAS INTE FINNS


I vår ska vi gå skinande i solen. Detta menas med att den stora trenden är metallfärger. Jag vill inte vara med!! Jag tänker inte gå runt i astronaut-liknande färger när det är 18 grader varmt och gassande sol. Åh, no no. Metaller är snyggast på hösten. 


Milda makaroner! Hör och häpna! Den skotska rutan är tillbaka! Det röda skotskrutiga tyget kommer!!! Bara för att Stacy Ferguson (Fergie) och Jennifer Garner springer runt i den fula röda rutan så tänker jag inte göra det.


Herrskor på tjejer! Vad är det för fel? Detta är andra året i rad där tidningarna hävdar att vi kvinnor ska springa runt i platta herrskor. DET FINNS INGET SNYGGT MED DET! Ska du ha en platt sko så köp en Converse. Den som kom på att sätta en herrsko på en kvinna har helt enkelt fått hjärnsläpp eller idétorka. Jag kommer aldrig någonsin ta på mig en platt herrsko a la kostymmodell.


MODE SOM VI ÖVRIGA NORMALA GILLAR


Jeans, jeans och jeans. Det gillar vi! Jeans kommer ju egentligen inte tillbaka eller blir en ny trend. Jeans är jeans. No more, no less. Det vi blir serverade är jeans i smal modell. Det där med pojkvänsjeansen är lite passé och det ska vara tajt och det ska vara slitet. Gillar vi. Min rumpa e snygg i jeans och jag äger några slitna smala, så jag är redan på gång.


 Den knalliga färgen orange kommer stort! Roligt med färg!! Dessutom ska kläderna ska vara lite sportiga, i form av linnen med brottarrygg och mjuka tyger. Väskorna ska vara stora så kallade "shoppers". Detta menas med att väskan ska vara snygg men också så rymlig att du ska kunna få plats med det du hittat på en shoppingrunda i en och samma väska. Hm... spännande... får bli smycken och parfymer och sånt då eller? Hur stor väska pratar vi om här egentligen...?


Japp det var det jag hade att skriva om idag. Förövrigt har jag gjort världens godaste italienska middag idag och tänkte faktiskt behålla receptet hemligt...Mycket hjärta och själ i den matlagningen kan jag säga.


Jag har ont i min rygg. Behöver massage!! En muskelknut som förstör rörligheten i min nacke. Inte roligt alls. Räcker det inte med att jag varit sjuk hela min ledighet? (Nu mår jag skitbra så det där är över, tack för det!...förutom för muskelknuten bredvid skuldran då...)


Sedan kan jag tala om att en jäkligt snygg läkare jobbar på Wästerläkarna och jag fick tyvärr gapa och visa min hals för denna människan. Synd att man inte hade ont någon annanstans än i en illröd hals. Han konstaterade i alla fall att jag var lite sjuk, och när han skulle tala om detta för mig så satte han sig på huk och lutade sig mot väggen! Sådär snyggt a la Cityakuten på TV. Jag höll på att dö i alla fall. Skriv in er på den vårdcentralen så har ni något att vila ögonen på när ni blir sjuka. ;)


 





 










Av Paola Loderini - 16 februari 2014 20:04





Han får hamna på bloggen igen. Som en liten repris till oss kvinnor som tycker att han är så vansinnigt läcker. Olivia Munn måste ju ändå vara en av världens lyckligaste kvinnor som får mysa med den här. Den blicken får väl vad som helst att smälta liksom.

Av Paola Loderini - 16 februari 2014 19:54



Nu är det hett med Lee igen. Modellen som säljer bäst i Sverige nu är Stretch Deluxe. Enligt tidningarna ska detta vara modellen som görs av italienska tyger samt en följsam stretch som inte töjs ut! Kostar runt 1000 kr. Det tackar vi för och jag ska kolla om detta är "på riktigt" genom att prova ett par. Jag återkommer när jag analyserat ordentligt:)








Av Paola Loderini - 16 februari 2014 19:32

WAY OUT WEST


goes veggo


again...


Jag älskar kött, kyckling, fisk... men trenden är här för att stanna. Vi ska äta mer veggomat och det är det bästa för miljön och för kroppen. Vi vet det allihop och så kommer det också att bli. Förra året fick Way out West kritik för att enbart servera vegetarisk mat. Det kommer att bli samma i år. Så ni vet. Om du måste ha kött kan du vila ögonen på alla "lammkött" som det faktiskt vimlar om därinne. Många snygga pojkar på samma ställe kan jag säga. Linnégatan ligger ju annars ett stenkast ifrån, så du får helt enkelt gå ut ifrån festivalområdet och äta då.















Av Paola Loderini - 16 februari 2014 19:27

Denna behöver jag!

Ringen och halsbandet också!

;)


Av Paola Loderini - 16 februari 2014 19:21

PÅ ALLA KVINNORS ÖNSKELISTA


Dior Capture Totale DreamSkin


Dior Capture Totale Dream Skin


1120 kr


Jag vet.... den är svindyr. Tyvärr.....:(







Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards