Direktlänk till inlägg 27 februari 2016
Idag ska jag för första gången i mitt liv köpa JORDÄRTSKOCKA. Alltså inte den på burk, för den har jag ju givetvis köpt tidigare, utan den där fula knölen som egentligen ser "icke ätbar" ut. Det är ju en underjordisk knöl som växer, så det är klart. Grönsaker utan solljus ser väl inte så trevliga ut. Hursomhelst ska jag köra den lilla knölen i ugnen idag. Med salt och olja och dessutom med skalet på. Tror att recepten var 225 grader i ca 30 min. Salt och olivolja. Återkommer med resultatet.
Den ser ut som en mörkare version av färsk ingefära.
Jordärtskocka vet jag inte så mycket om förutom att den innehåller fibrer och C-vitamin och av någon anledning är den bra för diabetiker. Är inte så påläst här, men jag älskar de små knölarna skalade på burk så detta blir nog bra. :)
Nu har jag ny bloggportal: www.nouw.com/paooola ...
Kod för att importera min blogg till Nouw: 9926004046
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 |
5 |
6 |
7 | |||
8 |
9 |
10 | 11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 | 16 |
17 |
18 |
19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | |||
29 |
|||||||||
|