Direktlänk till inlägg 25 januari 2012
1 stor aubergine
(eggplant)
salt
smör till stekning
1.5 dl matyoghurt, gärna turkisk
1 pressad vitlöksklyfta
lite salt igen
2 dl tomatsås, gärna hemlagad
1 kruka basilika
Skär auberginen i tärningar. Salta och låt dra i 30 minuter. Torka av med en ren handduk och stek sedan tärningarna i smör. Häll alla tärningar i en ugnsform och låt svalna. Smaksätt matyoghurten med salt och vitlök. Bred ut den över auberginen. ringla tomatsås över och släng på basilikablad.
Kall veggorätt som är bra till buffén!
Nu har jag ny bloggportal: www.nouw.com/paooola ...
Kod för att importera min blogg till Nouw: 9926004046
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 |
31 |
||||||||
|