Alla inlägg under augusti 2015

Av Paola Loderini - 27 augusti 2015 19:57

 

Ölorienteringen 2015



 

Meja i skolan :)


Viggo i USA




   

Middag hos Sara Mannerström

Mysig bild på Linda Gesang.




 

Älskar detta fotot från Styrsö. 2014.

"Runaway bride"



 

Lägger ut "Fick blombud".

Folk började undra vem som skickat dessa.

Glömde skriva att jag ljög.

Elevernas rosor. ;)



 

Badrummet är det bästa med min lägenhet.


  Min brorson Vince

Bilar är det bästa han vet. 

Av Paola Loderini - 27 augusti 2015 19:31


Jag har en blogg, men läser aldrig andras. Så jag tänkte att nu slumpar jag en blogg och faktiskt läser den medans jag väntar på att min tvätt ska bli klar. Då läste jag en blogg om en kille som har ett gäng på tre andra personer. Det enda dom gör efter jobbet är att åka ut till diverse platser och rigga upp någon typ av maskin för att se om det finns några UFOn att upptäcka. Det framgick inte om de någonsin upptäckt något utomjordiskt, men men... spännande. Hm. Framgick inte heller hur många läsare de hade, men möjligt att de får en hel del när den där treögda slemmiga gröna gubben hoppar ur ifrån ett upplyst svävande tefat och erbjuder en selfie som bevismaterial. 

Av Paola Loderini - 26 augusti 2015 16:02



Igår (som vissa såg på Facebook) fick jag en rakt i ansiktet av en elev: "Om jag skulle beskriva dig med ett ord skulle det vara positiv". Jag vet att han jobbar med adjektiv i svenskan och kanske var det inte så mycket tanke bakom hans kommentar från hans sida, mer än att han skulle testa sina adjektiv och då fanns jag där precis då. Sedan är jag väl rätt glad ihop med barnen på jobbet, men kan även tappa tålamodet ibland givetvis. Han tog i alla fall sin väska och gick. Där satt jag med det där mysiga leendet och tyckte att jag hade världens bästa jobb. Att jag sedan hade två långa möten på eftermiddagen och hade en rätt stressad kväll med hundra "måsten" gjorde inte så mycket. Jag levde på det där lilla adjektivet hela dagen, hela kvällen och även denna dag. Ett ord från ett barn gör att du får den där lilla extra orken. 

 

Jag har vänner som är otroligt duktiga på att skicka iväg det där sms:et "Tycker så mycket om dig, ville bara säga det". Att få ett sånt meddelande gör ju så otroligt mycket. Jag ska själv försöka bli bättre på att berätta för alla betydelsefulla hur betydelsefulla de faktiskt är. Jag gör det dagligen med eleverna, men det är också mitt jobb. Mitt jobb är att höja det som är bra och försöka, i den mån det går, bortse från det som är mindre bra. Jag berömmer hela dagarna, men det är också något som jag tycker förväntas av en lärare. Att få barnen att känna sig omtyckta. Ska försöka berömma vuxna lite oftare. Kanske också mig själv. Igår gjorde du en jäkligt god spenatsoppa Paola! .... Nämen åh! Tack så mycket! Ska nog göra den fler gånger. .....

 

 

Av Paola Loderini - 26 augusti 2015 15:40



Att jag inte fattade grejen med torrshampoo! Jag har tvättat mitt hår alldeles för mycket helt i onödan. Varannan dag. Provat alla möjliga olika mäsrken för att jag lätt blir fet i hårfästet men övriga håret är helt okej. Känns ibland onödigt att tvätta, men ett måste. Att ha fett hår kring hårfästet förstör hela dagen. Känner mig inte det minsta snygg. Kan räddas genom lite tupering och spray, vilket sliter jättemycket. Så läste jag en tidning där en personlig tränare listade bästa produkterna och den här var "ett måste" i badrummet. Så jag testade. Jäklar vilken bra produkt och doften är fantastisk. Mitt hår tvättas inte lika ofta längre och min torra hårbotten har blivit något bättre. 

 

Såg att den säljs på HM för 129 kr. Jag köpte den på www.lyko.se (fraktfritt 125 kr). Den finns säkert lite här och där. Vi kvinnor borde ha som lag att dela med oss av "mirakel-produkter". Kommentera gärna om ni har testat något ni inte kan leva utan! :)  

Av Paola Loderini - 26 augusti 2015 12:00




Av Paola Loderini - 26 augusti 2015 11:57


Italiensk, handgjord och svindyr.

Alldeles underbar är den i alla fall. 

 




Av Paola Loderini - 24 augusti 2015 19:01



Innan Metallica i lördags samlades flera av de personer jag vuxit upp med. Bland annat Max och Mathias (som är på bild) och en hel del andra såsom Pierre, Patrik, Uno, Stefan, Fredrik, Jenny, Chatrine, Lelle....säkert glömt en del här också. Det får ni leva med. Väldigt trevligt och glatt blev det. Jesus min skapare vad jag skrattade. Tack alla för en oförglömlig dag och kväll! 

 

Sen var det ju så att Pierre tog säkert 20 bilder som jag skulle ha till bloggen. "Ta många, så väljer jag ut en"... Gick väl inget vidare som ni ser. Finns ju inte en bild där vi ser okej ut. Så lika bra att bara ta några och slänga ut här. Utan filter dessutom. Såhär blev det liksom. 

Fick lämna detta glada sällskap för att möta nästa glada sällskap på "Bar Himmel". Jag hade nämligen inte den där VIP-biljetten som alla andra hade utan en helt vanlig. Vilket visade sig vara en magisk biljett eftersom jag upplevde den bästa konserten ever. Otto och Peter blev mina dejter istället. Lika glada dom givetvis, för jag umgås enbart med folk som får mig att må bra. Vilket är en hel del, för jag är så lyckligt lottad att jag har så många fina runt mig hela tiden. 

 

 

LOVE

Av Paola Loderini - 20 augusti 2015 21:59


Trevligt arbete jag har! :) 


Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards