Direktlänk till inlägg 30 september 2012
Ett rostbröd i frysen är alltid bra. Rostar två skivor och använder som hamburgebröd när barnen ska "bygga sin egen burgare". Så kör dom ett grillspett genom sitt skapande så allt håller ihop när de biter eller skär med bestick.
4 port.
Häll ½ dl ströbröd i en bunke. Häll i 1 dl vatten och låt svälla i 5 min.
Blanda ner 500 g nötfärs tillsammans med lite salt och peppar.
Forma till 4 stora platta burgare eller 8 små.
Stek dem i olja 3-4 minuter på varje sida.
snabba tacodressingen:
3 dl gräddfil
1 påse taco dippmix
Tillbehör
klyftpotatis (som du gör själv av bakpotatis)
sallad
tomat
gurka
tacodressing (se ovan)
rödlöksringar
rostade "rostbröd"
Nu har jag ny bloggportal: www.nouw.com/paooola ...
Kod för att importera min blogg till Nouw: 9926004046
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
||||||||
3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 | 16 |
|||
17 |
18 | 19 |
20 |
21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
|