Direktlänk till inlägg 4 september 2011
Ja, det vill jag lova.... Svenskar är lite sämre på två saker...Nummer 1: Vi dricker alldeles för lite vatten. Nummer 2: Vi får inte i oss tillräckligt med Omega 3.
Fet fisk är bra. Feta nyttiga fetter finns i bland annat lax, makrill, avokado och nötter. Här kommer makrill utan panering...
Om du vill panera kan du viska upp ett ägg ihop med salt och peppar, slänga ut ströbröd på en tallrik, doppa fisken i ägget och vända den i ströbrödet. För lite mer "finare" panering som inte tar över... det vill säga att det smakar så mycket fisk som möjligt, vänd den enbart i rågmjöl. Tips från Jonathans mamma, och det blir väldigt bra.
Jag valde att steka den i enbart smör, och då väldans mycket smör:) och bara salta och peppra under tiden. Stek först med skinnsidan upp annars kryper den ihop. Servera med potatis, dill, citron och styvad spenat (från frysdisken).
Nu har jag ny bloggportal: www.nouw.com/paooola ...
Kod för att importera min blogg till Nouw: 9926004046
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 |
9 |
10 |
11 | |||
12 | 13 |
14 |
15 |
16 |
17 | 18 |
|||
19 | 20 | 21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 | 29 | 30 | |||||
|