Direktlänk till inlägg 14 november 2011
Detta blir maten i morgon. Jag lägger dock inte i svarta oliver eftersom jag inte är så förtjust i det, utan byter ut dessa mot gröna. Ni vet väl att de svartaste svarta oliverna egentligen är infärgade gröna? Googla får ni se, och därefter äter jag bara riktiga svarta oliver som har en mer ljusare färg som går lite mot vinrött.... om jag måste äta svarta då. Inte konstigt att de haft en mysko smak de där små runda kolsvarta...
Jag tar bara det godaste från recepten. Det är så du ska göra. Du ska aldrig följa ett recept slaviskt utan sätta din egen signatur på maten. Jag tar bort och lägger till och så blir det som det blir. Min sallad blir såhär.... (till 4 personer)
4 st kycklingbröst, stekta eller grillade
400 g penne
1 st rödlök
400 g körsbärstomater
100 g tärnad mozzarella
½ dl olivolja
½ kruka strimlad basilika
salt
peppar
Ev. hackad röd chili
Ev. RIKTIGA svarta oliver
Till smörklicken på den stekta kycklingen:
200 g rumstempererat smör
1 msk balsamicovinäger
1 msk svartpeppar
1 st schalottenlök
Nu har jag ny bloggportal: www.nouw.com/paooola ...
Kod för att importera min blogg till Nouw: 9926004046
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 |
|||
14 | 15 |
16 | 17 | 18 |
19 |
20 | |||
21 |
22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
27 | |||
28 | 29 | 30 |
|||||||
|