Direktlänk till inlägg 22 februari 2012

En blomma till en fantastisk "fröken"

Av Paola Loderini - 22 februari 2012 20:52

Hej

 

Kom till jobbet i morse, efter att ha varit hemma två dagar med en sjuk son, och fick 20 tulpaner i alla vårens färger av en elev! Han hade haft med sig blommorna i måndags tror jag, eftersom de var utslagna, men hjälp vad vackra blommor! Bara för att jag är fantastisk.... !!! Sedan kan jag ju nämna att hans mor äger en blomsteraffär....;)

 

 Jag hade en ganska ledsen dag igår, och en huvudvärk som inte var av denna värld. Jag fick till och med upp det jag ätit, så det var väl ett så kallat migränanfall, även om jag inte lider av migrän...?? Hade en ett psykologsamtal med en ny psykolog, men tyvärr kunde jag lika gärna varit hemma, för det gav mig ingenting. Vill ha tillbaka min gamla psykolog, men tyvärr är hon svindyr och hon anser dessutom att hon är "klar" med mig. Hm... kan man väl diskutera...Den nya var erfaren, en äldre dam, men kändes nervös. Det är viktigt att första intrycket blir bra. Har bokat ett samtal till så jag inte kastar in handduken för snabbt här, men får jag samma känsla då ska jag inte lägga tiden där, även om det är kostnadsfritt för mig och alla andra på mitt jobb.

 

Hursomhelst fick jag dessa blommor, och en himla massa kramar av mina elever....jag vill påpeka att jag varit borta i 2 dagar och i den åldern ville man väl ha en vikarie, för då behövde man liksom inte anstränga sig.... eller? Så himla mysigt att få ett sånt välkomnande så jag var tvungen att maila alla föräldrar hem och tala om vilka fantastiska barn de har. Fantastiska föräldrar får fantastiska barn... eller? Äpplet faller inte långt från trädet... nä.. så är det väl inte riktigt.... men som förälder bör man få höra att man gör ett fantastiskt jobb också. Att ge en komplimang kostar ingenting och tar inte mer än några sekunder, men det ger så mycket! Tänk att klockan är 21 nu och jag fick blommor och kramar kl. 8. Jag har varit i ett rus hela dagen. Jag älskar mitt jobb! Tänk att bara få säga så! "Jag älskar mitt jobb". Vilken lyx!

 

Min dotter har blivit stor. Tar bussen med kompis själv, kokar nudlar och tar en macka när hon kommer hem. Behöver ingen fritidsplats. Gör läxan utan att jag ens sagt orden "Har du gjort läxan?". Jag har aldrig någonsin fått tjata om läxan med denna dam! Inte en enda gång! Däremot ser hennes rum ut som om någon slängt in en handgranat och stängt dörren, men vet ni vad? Hon sköter sig så himla bra för övrigt så jag är bara så lycklig för att hon är så smidig. När man får ett klagomål från läraren att hon pratat förmycket skriver han "Hon är för duktig och smart för att hålla på så...." Då blir man stolt, men visar givetvis att man är arg för att hon är en pratkvart... men shit va stolt man blir! När jag tittar på henne nu tänker jag "Jag och pappa gjorde någonting rätt i alla fall".... Hon är verkligen fantastisk. Nu tänker ni "herregud va hon skryter om sin unge"... och ja, det gör jag. Som fan!

 

Nu doftar det blommor i lägenheten. Barnen sover och jag längtar till jobbet i morgon.... Fattar ni? Jag längtar till jobbet! Vem fan gör det? Inte så många som jag känner kan jag väl säga. Jo, Evelina gör nog det också... för att få skvallra om sin mystiska dejt som hon träffat HELA lovet.....hm.... Hon hade dessutom alldeles fluffigt hår idag.... och kom strålande ner för trappan..... Hur ska detta sluta? :)

 

Evelina, efter det du gått igenom förra året önskar jag dig all lycka i hela världen.....vad har du för schampoo?

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paola Loderini - 30 augusti 2016 22:07

     Nu har jag ny bloggportal:        www.nouw.com/paooola ...

Av Paola Loderini - 29 augusti 2016 21:26

Kod för att importera min blogg till Nouw: 9926004046

Av Paola Loderini - 23 augusti 2016 21:20


  En förälder kom med ett armband och köttbullar på "köttbullens dag" idag.  En lyckligt lottad fröken! :)  Sötaste minsta köttbullarna.  ...

Av Paola Loderini - 23 augusti 2016 21:15


Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards