Direktlänk till inlägg 30 juni 2012

Georg Jensen och tatueringar

Av Paola Loderini - 30 juni 2012 00:29

Nu är det såhär att jag har ju alltid tyckt att tatueringar sitter lite bättre på en man än en kvinna. Det är ju nämligen så att när en kvinna ska gadda sig så kan det se himla coolt ut, himla snyggt ut, eller helt enkelt trashigt och billigt ut. Lite beroende på vart du sätter den och vad det är du sätter dit, givetvis. Det kan se förjävligt ut på en man också.. men det är nästan som att det liksom hör till. Några är gaddade i Thailand på 18-årsdagen under en redig fylla, och därmed lämnar spår av något suddigt minne och lite ånger och bitterhet kommer med i paketet. Det är kanske så att vi människor reagerar mer på tatueringar när de sitter på en kvinna, och vi verkligen tittar. Jag känner folk som är tatuerade. Kvinnornas gaddningar kan jag komma ihåg, männens är det lite sisådär med....Är det mer "tillåtet" med tatueringar på en man?


Jag har en kusin som är duktig på det där, men han säger att om jag klarat mig 33 år utan gaddning bör jag nog avstå. Jag har aldrig tänkt tanken att göra en förrän jag såg modellen för ett år sen från Georg Jensen. Jag är så väldans nyfiken på vad som står runt hennes handled, och den där ser varken billig eller omedveten ut. Snygg och sexig tycker jag. Säkert väldigt genomtänkt också. Hon är supervacker och tatueringen gör henne helt enkelt mer intressant. Jag hade nog inte lagt märke till henne om det inte var för hennes handled. Förresten har jag vid tidigare tillfälle på bloggen stavat fel på Gerorg Jensen... Skrev George med E på slutet... orkar inte ändra, men jag är medveten om mina fel;)


Här kommer hon i alla fall....


   Ett tag, bara för att jag helt enkelt fick lite panik över min situation som skild och samvetet för de barn som fått mattan under sina fötter bortdragen växte som en sten i magen, skulle jag få min kusin att skriva barnens namn på mina vänstra revben. Det var liksom klart i huvudet. Jag nämde detta för min kära dotter, snart 11 år, och hon sa bara helt enkelt: Gör det inte!


Nu när det är ett år sedan jag flyttade ut ur mitt tidigare liv så har jag skapat en mur runt mig, känslomässigt. Jag har männsikor runt mig som ger väldigt mycket av sig själva. Jag är egentligen en person som går in helhjärtat i saker som är både bra och lite mindre bra, och lever passionerat och fullt ut. Nu är det väldigt annorlunda: Hjärtat väger oftast tyngst men helt plötsligt ska en hjärna in och bestämma vad som är lämpligt och mindre bra... och om inte hjärtat och hjärnan kommer överens så blir det lite kortslutning... Då ställer jag mig bakom muren och folk undrar helt enkelt vad jag håller på med... Det är liksom inte jag, men det är lite tryggare att stå där... en stund bara.... tills en ny dag kommer och då blir det som det blir... Jag hittade två ord som jag helt plötsligt bestämde mig för... att OM jag ska skriva något på min kropp, antagligen i nacken då, eller revbenen... så passar ju dessa orden mig alldeles utmärkt. En liten påminnelse om att även om kärleken gick åt helvete så kan man bygga upp något igen. Att man ska våga tro på att man inte behöver leva ensam för att var trygg. Man kan nog känna sig trygg ihop med en annan igen...Jag har inte svårt att lite på folk.... det handlar inte om det... Jag är bara inne i en period i mitt liv där jag vill skräddasy kommande händelser. Detta gör att hela den personen jag egentligen är, den spontana, läggs åt sidan. Jag blir då en helt annan person, och kommer väl senare inte ens känna igen min spegelbild.... Där är jag liksom nu... Jag har precis umgåtts med en tjej, som befinner sig där....och det har nog nästan bara med barnen att göra..Jag älskar mina barn så innerligt mycket... så tänk om de ska behöva gå igenom en uppbrytning igen i framtiden. Det är väl självklart att man inte är sig själv. Man är mer försiktig, mer på sin vakt. Det som är lite tragiskt är ju det att man lätt hamnar i situationer där man analyserar sönder saker och ting... att man faktiskt lever i framtida möjligtvis kommande händelser, istället för just nu.


Här kommer orden som hade passat mig väldigt bra.


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paola Loderini - 30 augusti 2016 22:07

     Nu har jag ny bloggportal:        www.nouw.com/paooola ...

Av Paola Loderini - 29 augusti 2016 21:26

Kod för att importera min blogg till Nouw: 9926004046

Av Paola Loderini - 23 augusti 2016 21:20


  En förälder kom med ett armband och köttbullar på "köttbullens dag" idag.  En lyckligt lottad fröken! :)  Sötaste minsta köttbullarna.  ...

Av Paola Loderini - 23 augusti 2016 21:15


Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards