Direktlänk till inlägg 30 juni 2012

Viktigt att tjäna pengar och erbjuda status

Av Paola Loderini - 30 juni 2012 11:33

Det är intressant det där.... Att det är superviktigt för en man att visa en kvinna att han har status och ett bra jobb. Ju mer pengar han tjänar, desto tryggare är vår framtid.... eller? Vi kvinnor gör det kanske inte så mycket lättare för männen när vi ska välja partner och dessutom far till våra barn. Vi vill ju ha allt. En snäll man, en social man, en charmig man, en sexig man, en händig man, en man som älskar barn och desstuom en man som kan ge oss en ekonomisk trygghet... Fast det där är ju inte riktigt sant, för vi gifter ju oss, vi förlovar oss och vi har förhållande med män som inte kan uppnå allt detta, och det går hyfsat bra ändå. Eller hur? Jag är inget bra exempel, givetvis, med en skilsmässa och allt, men det finns ju en mängd människor som har det himla bra därute. Det som vi borde värdera mest är väl vänskap och ärlighet...och jag tror att de som valt sin partner efter detta har några procent större chans att faktiskt stanna kvar i sitt äktenskap eller förhållande. Kanske... vad vet jag...? Men som sagt. Jag tror att det svåraste i den värld vi lever i just nu är att helt enkelt vara sig själv. Att vara den man trivs med bäst. Trivs du med dig själv så tror jag att allt bara flyter på som du vill....


Hur ska då en kvinna vara? Vilka krav har en man på en kvinna? Hon kanske inte måste se till att det finns pengar på kontot, men jävlar vad hon ska kunna rodda hus, barn, lågt betalt heltidsjobb, ha rakade ben, vara vältränad, bröst och rumpa på rätt ställe, social, villig, vacker och snygg, gärna sexig också. Mitt i allt detta ska hon gärna bjuda in till värsta festen för att visa hur fantastiskt hennes liv är. Tjohoo! Nä...jag tror inte på ett kravlöst liv, utan vi ska ha någon drivkraft i oss som gör att vi strävar eller kämpar mot ett mål som vi helst satt själva... men de krav vi alla lever i just nu i ett samhälle som går i extrem hög fart kan ju inte vara nyttigt. När jag har som mest att göra glömmer jag till och med att andas. Jag håller andan! Blir ju snurrig. Det är ju inte friskt... Första veckan på sommarlovet, när man faktiskt sätter sig ner i soffan och inte harett "måste" just den dagen.... det är då jag känner det. Tröttheten. Man mår ju nästan illa. Då tackar jag övre makter att solen inte är framme, för då är jag ju tvungen att fylla en pic-nic-korg med deverse präktigaätbara ting och vara otroligt hurtig och mysig mamma.


Denna veckan har varit hysterisk. Vi har gjort saker från morgon till kväll, varenda dag... så idag... en lördag... då vi egentligen ska befinna oss i Högsbo och fira Ramonas små gosingar ser jag att barnen bara vill landa. De orkar inte mer. Det blir en konsekvens av att vara en hurtig mamma med 13 järn i elden. Visst har vi haft kul men hjälp... vi har sommarlov och vi hinner inte ens andas, för vi ska vara med på allt. Idag har barnen valt att för första gången på den här veckan gör vi ingenting. Bara en liten glass på Lasse-Maja, men inget annat. Nu orkar barnen inte fler "happenings" och i morgon sitter de på planet till Mallorca. Där kan de vila en vecka, tack och lov.


Det sista jag skriver.... Bloggar om en vecka, för jag ska åka ifrån hösten. Jag har fått en födelsedagspresent... (Fyller ju inte just nu...men ...) och jag åker till Rhodos i morgon! Helt fantastiskt.... blev bestämt i veckan, bara sådär...   bara vara... ta hand om mig själv.... ligga i en solstol, läsa 13 böcker och utforska ön på en vespa! Jag har inte direkt lämnat hotellområdet på mina solsemestrar innan, har alltid åkt med familj och barn... det som varit viktigt för barnen har liksom legat högst på listan. Har varit på Rhodos innan, som vuxen, men kan liksom ingenting om ön! Har bara sett hav och pool. Nu blir det annorlunda. Nu ska jag lära mig något vettigt och kunna säga minst 10 grekiska ord när jag kommer hem. Dessutom är Tomas Körler och Peter Pudish där! Så trevligt! Vi ses där nere, och ta det lugnt! Ni är inte 20 längre....;)


Kul att ni läser min blogg....! Kram


Ps. Johan Ottoson! Ska du med eller??... Hittade ju en biljett till dig!









 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paola Loderini - 30 augusti 2016 22:07

     Nu har jag ny bloggportal:        www.nouw.com/paooola ...

Av Paola Loderini - 29 augusti 2016 21:26

Kod för att importera min blogg till Nouw: 9926004046

Av Paola Loderini - 23 augusti 2016 21:20


  En förälder kom med ett armband och köttbullar på "köttbullens dag" idag.  En lyckligt lottad fröken! :)  Sötaste minsta köttbullarna.  ...

Av Paola Loderini - 23 augusti 2016 21:15


Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards