Alla inlägg den 25 maj 2012

Av Paola Loderini - 25 maj 2012 15:39

Får jag presentera min kollega Alessandro, som drog med mig på Thaiboxning, egentligen helt emot min vilja, och efteråt var vi såhär glada....Typ sammanbitna.....och suddiga...... hm.... men aptrötta.


  

Här är vi lite mer glada.... Jag är väl mest glad för att träningshelvetet var över...

 Alessandro är väl glad för att han har ett halvt huvud.....och suddiga är vi.... ingen bra bild...igen...


 


När jag väl var där efter 6 veckors urbackning, så var jag ju himla glad över att det var några nybörjartjejer där så jag hade någon jag kunde ty mig till. Visade ju sig att jag blev utan partner, för Alessandro är ju snäppet bättre än jag... han har väl tränat några pass extra...(6 år) men bara snäppet bättre....inte mer än så:) ....Hursomhelst fick jag en liten kille mot mig... 16 år och glad. Passade ju mig bra. Sen fick jag en jäkel! En stor man som slog ihjäl mig även om jag hade mitzar... eller mitsar... eller hur det nu stavas..... så nu kan jag inte röra min arm. Bara så ni vet. När jag trodde att träningen var över så började jag sakta gå mot min väska... men åh nej... då var det FYS! Jaha.... varje gång jag skulle droppa efter en sit-ups så skulle jag få ett slag i magen av en jävla kudde! Jag har aldrig någonsin varit så slutkörd..... och det blev ju inte bättre av att det var 123 grader i lokalen. Men kul var det. Herregud var roligt det var!


- Alessandro, du kommer att få så mycket stryk i morgon på jobbet, så du kommer inte att kunna stå.

- Nä, jag är inte orolig, för du kommer inte ens att orka ge mig stryk.


Han hade väldigt rätt, den unge mannen, för jag har blivit överkörd av en fet buss med många människor i vill jag lova. Nu ska jag snart på grillfest hos mina gamla kollegor, och jag kommer att få skåla med vänsterhanden för jag kan inte ens lyfta höger. Jag har dessutom en blåsa under foten.


Puss och kram i solskenet.


Kan någon köra mig till Kungälv????

Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards