Alla inlägg den 29 maj 2012

Av Paola Loderini - 29 maj 2012 21:52

  Jared! Please call me! 0704 868685

with love// Paola

Av Paola Loderini - 29 maj 2012 21:19




 

Det hysteriska modet. Flaggan syns på allt, och det är "det" i sommar. Jag är redan så trött på det så ni lär nog inte se en flagga på mig i alla fall. Möjligtvis en sliten engelsk flagga istället... så slipper jag alla stars and stripes....Min dotter är snart 11 år... Hon kan klä sig i flaggan om hon vill. Jag tycker inte att det är fult, men jag tycker definitivt inte att det är snyggt heller... Ett tryck på en T-shirt, möjligtvis... sen får det liksom vara bra. Less is more.


   Nu var det ju så att jag gifte mig i en fantastisk klänning, som tyvärr försvann....och den skyldiga vill inte stå för vad denne gjort, utan det är helt enkelt så att min dotter inte får ärva en klänning när hon växer upp och en dag i alla fall skulle få valet att kunna gifta sig i den. Hursomhelst så tror ni väl efter allt som sagts och allt som hänt att jag aldrig någonsin kommer att sätta en ring på mitt finger igen. Då har ni fel! Jag har inga planer på att gifta mig, men om Amors pilar träffar exakt vid rätt tidpunkt så blir jag ju den där obotliga romantikern som tänker mer med hjärtat än med hjärnan... och det är väl precis så som kärleen ska vara. Att man ger allt man har av sig själv och förhoppningsvis får detsamma tillbaka.... om om jag någongång bär en vit klänning igen ska den ha en rygg som denna!



 

..... och slutligen....

ska du resa någonstans ska du resa till New York.

That´s it.

Av Paola Loderini - 29 maj 2012 19:21

För ett tag sedan blev jag sådär sugen på ett grönt äpple när jag satt fastklistrad vid datorn på jobbet. Då skrev jag

 

"Jag vill ha ett grönt äpple"


Två minuter senare låg det två gröna äpplen på mitt skrivbord! (Tack Fredrik)


Det gick ett tag och jag hade jobbat ihjäl mig med vissa saker som bara måste göras, och då skrev jag:


" Jag behöver en kopp kaffe, en kram och någon som säger hur bra jag är på det jag gör, ....och när ni ändå håller på kan jag ta Johnny Depps telefonnummer också..."


Det gick en minut, sen kom en kopp kaffe, en kram och värsta komplimangen om hur himla bra jag är, och dessutom en mystisk lapp med ett nummer och ett namn: Johnny. (Tack Evelina)


Idag satt jag återigen vid datorn och registrerade en närvaro som skulle ha varit registrerad sedan år 1876 och jag är något sen.... Då skrev jag ett sms:


"Hallå! Finns det kaffe därute?!? Jag vill ha med mjölk i! Finns det inte mjölk? Då vill jag ha med mjölkpulver! Jag sitter i arbetsrummet! :)"


Det tog en och en halv minut, sedan kom en kopp kaffe! (Tack Alessandro)


Undra vad som händer om jag skriver att jag vill ha en ny Audi?


Visst har jag ett coolt arbetslag???

Femkamp på Liseberg den 8 juni! Glöm inte!






Av Paola Loderini - 29 maj 2012 18:59

         

Ni ser ju vilken variation.... igen...;)


Jag vill tacka mitt arbetslag för att ni för att jag verkligen har skitkul på jobbet. Folk tror att jag ljuger när jag säger att jag får flera hysteriska skrattanfall varje dag. Herregud vad jag kommer att sakna er när vi alla förflyttar oss! Vi har ju den där råa, torra humorn.. ... hur ska vi klara oss utan den?!? Kära nån, som Nasse säger.



Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards