Alla inlägg den 13 januari 2014

Av Paola Loderini - 13 januari 2014 21:51



När Prinsessan von Stjärna vaknade på morgonen tänkte hon att detta måste ju ändå varit en dröm. När hon såg ett "Godmorgon" på telefonen lagom till kaffet skrev hon tillbaka:

 

 "Godmorgon och jag har något svårt att få ut dig ur mitt huvud".

Lord Andersson menade då att han gärna stannade inne i huvudet för han trivdes väldigt bra där. Det var ju så vansinnigt gulligt att Prinsessan von Stjärna inte kunde hålla detta för sig själv utan meddelade delar av hennes rike om att denna Lord Andersson hade en tendens att skriva saker som liksom fick prinsessan att le, och i vissa fall även gapskratta. Lord Andersson, som var en mycket trygg man, tyckte att prinsessan kunde få meddela hela riket om precis vad hon önskade, och brydde heller inte sig särskilt mycket om att prinsessans alla vänner hade läst om det romantiska mötet på stationen.




Nämen så kan det gå när man befinner sig i sagans värld.


Kram och godnatt:)

Av Paola Loderini - 13 januari 2014 21:03


Ja, det är faktiskt sant. Det händer mig saker hela tiden! På både gott och ont.... men på sista tiden har allt bara varit gott måste jag väl säga. Det handlar om inställningen till livet. Jag bara ändrade min inställning och helt plötsligt bara ramlar jag över en massa positiva och kanske något konstiga händelser hela tiden.


När jag kom till jobbet i morse hade jag hur mycket energi som helst. Var bara så himla glad över att livet kan vara så fantastisk, fast jag egentligen avskyr minusgrader och tycker att Göteborg är allra vackrast när det är i alla fall lite varmare än idag. Hursomhelst var mitt stora samtalsämne en viss Andersson som förgyllt min söndag, alltså igår, och till svar fick jag "Sånt där händer bara dig". Det gör det faktiskt. En granne sa en gång att hon följer mig på bloggen för man vet liksom inte alls vad som kommer att hända nästa gång. Så känns det faktiskt ibland. Det händer liksom alltid något. Mitt liv är rätt spännande just nu. Så spännande att min mamma som spenderat ett par dagar här hos mig tycker att jag är något av det mest osociala som gått i ett par skor.


Idag är det måndag. Den bästa måndagen detta året! Vaknade med ett leende. Ett rätt fånigt leende, som helt enkelt betydde att det mest fantastiska finns framför mig, och inte bakom mig. Att bara inse det är väl värt att skriva här. Jobbade över med Ola. Ola är den bästa Ola i världen. Sedan åkte jag hem. Råkade somna, så nu har jag en sån där energi igen som säkerligen kommer att hålla mig vaken halva natten. Det gör inte så mycket. Finns säkert saker jag kan pyssla med.


Ja, så efter en miljon skrivna sms, 200 g choklad i magen, en liten snooze på eftermiddagen, 7 kuddar i soffan, 5 par skor på hallgolvet fast barnen inte ens är här, en bokad middag med vänner, en bokad lunch med annan vän, ett box-pass inbokat samt inbokad tid med optikern för linskontroll, en fika på torsdag som förhoppningsvis blir av, en sönderlyssnad låt: Radioactive och en annan sönderlyssnad låt: Mirrors, så avslutar jag denna kväll med ett leende. Jag trivs med mig själv just nu. Såhär ska det vara. Precis så här ska det kännas inuti kroppen och därför så kan ingen ta "the light behind my eyes".


Tja, och på återseende!


 

Denna blev populär på Facebook. Får lägga den här också då.







 

Detta fotot har Robert tagit. Jag gillar den bilden. Han är en duktig fotograf.



 

Jag och Viggo

   

Inspiration till bröllop

Jag tänker gifta mig igen, någongång. Det svär jag på!











Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards