Alla inlägg den 14 augusti 2011

Av Paola Loderini - 14 augusti 2011 17:32

Jag viste det !!! Jag skulle inte börja kolla skor! När jag gör det snöar jag in och det där med att jag borde köpa några varma tröjor till hösten glömde jag snabbt.

Såhär säger en väninna till mig... som är mer praktiska än jag....


Jag behöver varma tröjor : Detta stämmer eftersom du jobbar med barn och behöver flertalet gånger i veckan vara rastvakt oavsett väder och vind.


Paolas tanke: Bara att lyssna på detta får mig att somna! Jag har varit rastvakt utan varma tröjor... inga problem!


Jag behöver en ny jacka: Nej! Det behöver du inte eftersom du kan använda en av de många jackorna du tryckt in i garderoben. Eftersom garderoben inte har kunnat bli helt stängd sen du flyttade in borde du till och med sälja några på Blocket.


Paolas tanke: Vädret är så ombytligt så jag behöver allihop. Punkt.


Jag behöver nya höstskor: Nej! Eftersom det är något fel på dig när det gäller skor har även skorna som bör användas när det är kallt tagit upp en hel garderob, så att dina egna ungar får enbart en enstaka hylla var till samtliga kläder. Du kanske borde överväga att omorganisera och låta några skor trippa iväg härifrån?


Paolas tanke: Trippar skorna ut...då trippar jag efter...


Jag behöver partyskor i guld från Bianco: Nej! Detta tänker jag inte ens diskutera!


Paolas tanke: Var inte det lite barnsligt?? Vi måste ju väga för och nackdelar!


Jag behöver en ny väska:  Verkligen inte! Sist jag öppnade din garderob blev jag anfallen av väskor! Är det något du borde sälja så är det väskorna! Du går ju inte ens ut längre! Vad ska du mer alla kuvertväskorna till??


Paolas tanke: Jag lägger mig ner på golvet och spelar död. Då kanske hon går....?


 

Dessa ska  bli mina i smyg.... 599 kr på Scorett. Märke: Tiamo. Så läckra.

 Don´t tell!


 


Dessa köpte jag förra året och de finns nu igen. Konjak, svart och chokladbrunt är de färger som finns. Jag köpte dessa på bilden. Jättefina till lite romantiska kjolar och klänningar. Hälften av vad en CAT kostar och en tredjedel av en FRYE. Den är även något nättare än CAT och det var det jag fastnade för. Denna kommer från Bianco. Jag fick lära mig att gilla klacken. Efter en vecka brydde jag mig inte så mycket...


UT & SHOPPA MED ER! DET ÄR ÄNDÅ DÅLIGT VÄDER!


Paola

Av Paola Loderini - 14 augusti 2011 13:41

Herregud. Internet är totalt livsfarligt! Hade det regnat pengar i morgon hade jag köpt dessa!


Partysko i guld. Jag är sällan på party ...men jag springer gärna runt i dessa hemma då. Det går precis lika bra! Finns i svart också. Ingen aning om pris men finns som nyhet på Bianco. Kan väl inte vara så fasligt dyra då....VILL HA!


 


Av Paola Loderini - 14 augusti 2011 00:25

Jag gjorde gurksalladen och snabba tomatsalsan idag, men fick inte tag i lax för männsikorna i fiskbilen tror att alla som äter fisk inte är hungriga efter klockan 15.

Det blev kycklingklubbor med massor av grillkrydda och natchos istället. Barnen applåderade. De satt hela 6 minuter vid bordet! Kanon. Kom på att kycklingklubborna kan ju ätas kalla och då har vi plötsligt ett tips på pick-nick-mat!


 

Av Paola Loderini - 14 augusti 2011 00:00

Då kör Mats hem mitt paket. En byrå jag önskat mig till hallen. Jag öppnar. Jag tittar. Jag stänger paketet igen. Detta funkar aldrig. Jag öppnar igen. Hittar bruksanvisningen....hm... det är mer en bok än en beskrivning. Så mycket siffror och bokstäver! Varför önskade jag inte mig en byrå från Ikea? Jag stänger en gång till. Jag låter paketet ligga tills första bästa ringer på dörren. Den stackaren som står där kommer att få sätta ihop detta!


Ingen kommer.....Konstigt att ingen vill sätta ihop en omöjlig pjäs kl 21.00 en lördagskväll...Har folk verkligen så mycket annat att göra? Jag ringer någon...


- Heeeeeej! Vad gör du?

- Sitter i Slottskogen och lyssnar på massa bra musik.

- Jaha...

- Vad är det? Har det hänt något?

- Jag har en bok som beskriver hur 546 delar ska bli en byrå!

- Aha! Du vill att jag ska komma och sätta ihop den?

- Nä...absolut inte. Jag ville bara berätta det...

- Jaha... Kan du inte bara låta paketet vara så kan jag titta på det en annan dag?

- Jo, det skulle jag kunna göra.

- Gör det!

- Kanske.

- Rör ingenting, tappa inte bort någonting. Låt det vara!


I detta samtalet kan man ju tydligt se att en kvinna inte borde klara av det. Att man liksom ska sitta och vänta på att någon mer manlig än jag ska rädda den lilla svaga flickan och sätta ihop pjäsen! Glöm det! Jag ska fan få ihop detta!


....och titta! Det fick jag! Go Paola!


 

Detta är en byrå för mössor och vantar. Gatkritor och hopprep. Cykelnyckar och klasslistor. Perfekt. Till höger har jag min Emma-stol, som ni inte ser i bild, men det blev väldigt bra!

Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards