Direktlänk till inlägg 17 mars 2013

Vilket party!

Av Paola Loderini - 17 mars 2013 22:04

Igår, lördag vid lunchtid, var då som jag faktiskt kände att den här megaförkyldningen/influensan går åt rätt håll. Var egentligen inte så dålig längre, bara vansinnigt trött. Irene och Lotta från Öckerö hade ju då biljetter till Arvingarna som skulle spela på Golfen på Hönö. Jag hade ju givetvis ingen biljett utan ringde helt enkelt till Lasseman och tyckte lite synd om mig själv för att jag minsann inte hade någon biljett och dessutom ingen som kunde ta mig till Hönö och tillbaka. Var inga problem. Han löste ju detta eftesom han är en mycket omtänksam man.


Jag, Irene och Lotta hämtade lite mat och åkte hem till Irene. Målade naglarna och åt oss mätta. Därefter hamnade vi hos Stefan. Vi tre flickor och Stefan sitter och pratar och helt plötsligt öppnas dörren och in väller hela Hönös befolkning. På tre sekunder hade denna lugna förkväll förvandlats till världens fest som inhöll allt från stora personliga presentationer med allsång till speed-dating. Stefan är  Irenes  fantastiskt roliga hjärta. Han är helt galen och man bara skrattar när man är med honom. Herregud, vilken kille! Hursomhelst mötte jag en massa roligt folk som jag helt och hållet glömt namnen på, men två tjejer hette i alla fall Pauline. Inte så vanligt.


 Vi går i halv snö-regn-hagel-storm till Golfen där jag tack och lov stod på listan.

In på Golfen, som är det enda stället som finns på Hönö och dessutom ett rätt sunkigt sådant....och där PANG! Världens ös. Herregud. En miljon glada festande öbor. En man tyckte att jag skulle ha kommit med en tolk, då jag faktiskt kom från fastlandet. En annan undrade om vi kunde rymma, eller åtminstone byta telefonnummer, och en tredje trodde på allvar att jag hette Josefine. Väldigt glatt folk måste jag säga...


 Jaha... du är från Göteborg...Hörde ni? Josefine här är från Göteborg!

(Tillhör inte öarna Göteborg?) och (är mitt namn svårt att uttala?)



   Irene, Lotta å jag


Det var i alla fall en vansinnigt kul kväll. Fick ju vänta med bandet, för jag kunde ju inte ta mig hem, men vi hann med färjan 03.50 Somnade samma sekund jag gick in med mina hårt dansande fötter genom dörren. Hade egentligen inte tänk gå. Irene hade jag inte träffat på hur länge som helt. Hennes kärlek var jag så himla nyfiken på också. Vilken fantastisk kille!


Från nedbäddad och olivgrön till färgen... till partyprinsessa. Inga problem alls! :)


Stort tack till Lotta, Irene, Stefan och Arvingarna för att ni fickl mig att bli frisk! I morgon väntar mitt fullproppade skrivbord på mig,... inte så kul.. men i morgon kommer mina kids. Saknat dom! Puss och kram!











 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paola Loderini - 30 augusti 2016 22:07

     Nu har jag ny bloggportal:        www.nouw.com/paooola ...

Av Paola Loderini - 29 augusti 2016 21:26

Kod för att importera min blogg till Nouw: 9926004046

Av Paola Loderini - 23 augusti 2016 21:20


  En förälder kom med ett armband och köttbullar på "köttbullens dag" idag.  En lyckligt lottad fröken! :)  Sötaste minsta köttbullarna.  ...

Av Paola Loderini - 23 augusti 2016 21:15


Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards