Alla inlägg den 26 juni 2014

Av Paola Loderini - 26 juni 2014 23:49



Kära nån. Så gick den första semesterveckan lika fort som solen försvann bakom ett regnmoln igår, för att sedan finna sin rätta plats på himlen idag. Fort går det när du har roligt, och roligare kommer det antaglgen att bli!


Jag har tagit det väldigt lugnt och verkligen tänkt att luften ska ner i lungorna och sedan ut igen, på ett så harmoniskt sätt som möjligt. Det har fungerat väldigt bra. Till och med så bra att jag sovit mitt på ljusa dagen ungefär två timmar i sträck. Trodde att jag började bli sjuk för jag har likt en överviktig elefant klampat runt i lägenheten utan varken ork eller lust att göra något mer än att bara "vara". Ringde till Johan och förklarade att detta var varken klokt eller normalt. Vi kom fram till att sista veckan innan semestern var en mycket hektiskt och dessutom väldigt känslosam vecka för mig. Ett avslut på många sätt och därmed också väldigt lite sömn. Sömnen jag väl fick, den var inte av bästa sort. Vaknade varannan timma. Kroppen behövde vila, och de har den gjort nu. Jag blev inte sjuk, tack och lov. Fortfarande frisk som en nötkärna (och jag tar i träbordet här nu).


Jag vill tacka Pyttis som arrangerade världens bästa midsommarfest på Donsö. En fest utan dess like med lekar och fotbollsmatch. Det bästa av allt: Alla var där! Ett kramkalas, och pusskalas för vissa vad jag förstod, så var vi alla bland vänner. Nyfunna som gamla. Vissa hade dock hamnat på fler vätskekontoller än vad som var tänkt och vissa blev lite kära i någon som inte riktigt var inskriven i kalendern. Men av de över hundra gäster som kalasade på Donsö var det ändå en städad, trevlig och otroligt rolig midsommar. Hörde att festligheter även pågick på midsommardagen och även jag var bjuden till denna, men jag trodde på allvar att Donsö inte ens fanns kvar på kartan vid detta tillfälle. Trodde ön var sänkt. ;) .... Tack igen snälla Pyttis med vänner som donade och fixade så att alla hade trevligt!


Tack till Tomas för att jag fick vara med och fira dina 45 år i söndags. Middag på Cicero (stavar kanske fel här) och avslut på Loca Telli. Dit blev vi dessutom transporterade med hjälp av disco-taxin. Jag fick även önska musiken! Du är en fantastisk person och jag har vansinnigt roligt med dig. Hoppas du får en ljuvlig semester med början i morgon på planet. Köp en present till mig. För att jag är så mysig och trevlig! ;)


... och tack till Alexander och Samuel som föryllde denna födelsedag med er närvaro. Sprudlande kärlek! Ni har något som alla vill ha, så håll fast vid det! Inte för hårt så knogarna blir vita och inte för löst så att kärleken glider er ur händerna. Håll den varsamt men bestämt.


Tack till Johan för den goda maten du köpte hem från Vino Tapas idag och Liza för att vi äntligen kunde hitta en kväll där bara vi tre kunde hänga. Mysigt att pussa en liten ettåring! Jag dör! Han tar några staplande steg nu, gudomligt söta Lucas, och jag smälter när jag tittar på denna unge, som är vansinnigt lik mig i sina färger så jag låtsas att han är min. Jag kom på mig själv att titta på barnvagnar idag... Hm... behöver jag har en liten varningstriangel? När jag ser den lille prinsen vill jag ha en bebis! Så e det. Bebissjukan is in the house! ;)


   Daniel, kallad Pyttis, till höger.

Tack för midsommar!


 

Jag och min vän Otto (Johan) på väg till Donsö


  


 

....från i söndags.

Läcker jag eeee!

Grattis på din dag Tomas!



 






Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards