Direktlänk till inlägg 8 januari 2012
4 portioner
600 g nötfärs
4 msk glaze
1 pkt bacon
1 gul lök
sallad
4 hamburgebröd
salt och peppar
Vitlöksdressing:
2 dl creme fraiche
1-2 pressade vitlöksklyftor
3 msk ketchup
1-2 tsk sambal oelek
salt och peppar
Forma färsen till 4 burgare och pensla dem med glazen. Knaperstek bacon och låt rinna av på papper. Skär löken i tunna skivor. Blanda ihop ingredienserna till dressingen. Grilla/stek brödhalvorna en liten stund för att få lite skorpig yta. Grilla/stek burgarna ca 3 minuter på varje sida. Lägg ihop en hamburgare! Hoppa över sambal oelek om det är småttingar som ska äta.
Nu har jag ny bloggportal: www.nouw.com/paooola ...
Kod för att importera min blogg till Nouw: 9926004046
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 |
31 |
||||||||
|