Alla inlägg under september 2013

Av Paola Loderini - 18 september 2013 10:05

Av Paola Loderini - 18 september 2013 10:03

Den största kraften är kärleken......
Och det är faktiskt sant.... Ju mer du slösar med kärlek, desto större blir den....!!

Av Paola Loderini - 18 september 2013 10:01

Repris... Har lagt upp den tidigare, fast i svartvitt....

Av Paola Loderini - 18 september 2013 10:00

Oj vad söt!!!

Av Paola Loderini - 17 september 2013 22:55

Varit hemma från jobbet.... Med ångest. Som vanligt. Men om jag ska bli helt frisk måste jag vila.... Meja ringde vid lunch. Var lite yr och svettades lite .... Och frös lite.... Så hon fick komma hem och krypa ner hon också. Hon mår bättre nu.... Och hon ska åka till Ullared med Moa och shoppa loss efter skolan.... Så sjuk blir hon nog inte. Jag är hemma i morgon också.

Jag pluggar ingenting. Jag har varken lust eller ork. Jag har läst ett halvt kapitel idag. I en för mig rätt meningslös bok som ändå är obligatorisk. Sen har jag ju 8 böcker till som jag inte öppnat. 250 bilder på växter och djur ska jag också kunna utantill innan vecka 44. Ja men det är väl inga problem.... Det klarar jag. Finns ingenting jag inte klarar av. Måste ha den inställningen. Fast jag tror inte riktigt på det själv....tyvärr.

Jag känner mig ensam idag. Jag känner att jag inte får någon plats någonstans. Varje gång jag tycker att jag funnit någon slags harmonisk tanke. Att livet inte alltid blir som man vill eller tänkt sig.... Men att man ändå accepterar att det är så.... Och att det dessutom är tjusningen med livet.... så visar det sig vara helt fel. Svårt att förklara i ord.... Att jag liksom säger eller gör något, som jag inte egentligen menar mer än vad jag faktiskt säger... Så blir det ändå fel i slutet. Sedan har jag inte ens ork att förklara.... Jag har inte ens viljan att förklara. För det är liksom ändå ingen som lyssnar. Men livet är ju såhär. Upp och ner. Det kommer alltid lite solsken... Men det kan regna i dagar.... Jag har lärt mig något väldigt viktigt. Det finns något gott i alla situationer.... Även om jag inte ser det just då, så slår det aldrig fel. En situation uppstår... Och den gillar du inte, men du blir lite klokare av den. Du lär dig något hela tiden, även av de tråkigheter du råkar ut för. Idag har jag lärt mig att jag faktiskt är otroligt känslig. Jag kan höra på ett andetag hur en annan mår eller känner. Jag kan känna av saker som jag inte ens hunnit uppleva. Jag bara "vet". Vet inte hur, men det bara kommer till mig. Nästan andligt. Nästan så att jag kan ta på energin. Luddigt kanske.... Men det är samtidigt lite läskigt.

Gonatt



Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards