Alla inlägg den 2 maj 2014

Av Paola Loderini - 2 maj 2014 13:40



Jag går inte ut när jag har mina barn. Är väldigt noga med det där, eftersom jag har dom halvtid så hoppar jag alltid över allt som innebär tid hemifrån, men igår var ett undantag. Någon fyllde 50 och min vän bjöd med mig som dejt. Mamma kom hit igår och var med barnen, så att jag kunde följa med. Bästa kvällen på väldigt länge. Vansinnigt roligt. Bilder från musikshowen kommer senare.


En fest med hela Göteborgs "elit". Hela restaurangen var full med gäster och det var en fest utan dess like. Fri bar hela kvällen fram till 2 och världens bästa musik. Känner inte födelsedagsbarnet eller hans vackra fru. Sjukt snygg fru måste jag säga. Talen kring middagen var riktigt roliga. Jag träffade en kvinna, Charlotte, som jag inte träffat tidigare, och vi skrattade så mycket att vi till och med fick en tillsägelse av någon butter människa. Jag var smart så jag bad om väldigt svaga drinkar, vilket gör att jag mår bra idag. Ska snart ut och spela lite fotboll med min son. Vuxenpoäng på det där!


Jag gjorde en repris! Hade samma klänning, samma håruppsättning och samma smycken som jag hade på Maries fest i lördags. Bad till övre makter att ingen skulle sätta sin fot på restaurangen som var med förra lördagen, och ingen fick lägga ut någon bild på mig. Det funkade! Jag har alltså använt exakt samma klänning med 6 dagars mellanrum. Det där tycker jag är klass med hållbar utveckling. Inget slöseri här inte. ;)


Jag lärde mig också att jag inte bör skicka iväg meddelanden kl 3 på natten. Ingen bra idé alls. Ska inte göra detta mer. Ska kanske också respektera att min mamma inte vill vakna och prata med mig denna tid på dygnet. Jag skulle minsann berätta det ena och det andra. Blev dessutom förbannad för att något hade fastnat i min tand och jag fick inte bort det. Inte ens med tandtråd! Kunde inte sova på grund av detta. Så obekvämt. I morse fick jag kaffet på sängen och min mamma är guld värd.


Min kära vän kom och hämtade mig runt 17-tiden igår och jag kände mig som en prinsessa hela kvällen. Tack för att du finns. En magisk kväll. Verkligen.


Det enda som inte är speciellt roligt är att jag ska betala 594 kr i trängselskatt. Tar musten ur mig. Tycker att vi som måste jobba längre bort ska få någon typ av frikort för den där jävla skatten!


Trevlig helg alla därute!


 

Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards