Direktlänk till inlägg 11 oktober 2015
Jag är ingen spion när det gäller innehållet, men jag vet över lag att samtliga flingpaket och muslisorter innehåller alldeles för mycket socker. Vi har aldrig detta hemma av just detta skälet faktiskt. Jag har någongång rostat egen musli men då är det oftast bara jag som äter. Ibland är musli eller cornflakes en ingrediens när jag bakar, men då är det meningen att det ska vara sött också.
Hursomhelst kommer det nytt på marknaden och helt plötsligt köper vi inte musli längre för Fröken Granola petar ner Fröken Musli från toppen. (Jag fattar inte hur jag ska få till två prickar över U-et i ordet musli) Vad är då en granola? Jo, det är typ samma sak som musli med den är bakad på ett visst sätt så att den blir krispig och ska också innehålla en massa nyttiga fibrer och allt det där. Men det är fortfarande en femtedel sockerarter i paketet ju (!?). Visserligen vet jag inte hur mycket av dessa 20 gram per 100 gram som är tillsatt socker och hur mycket som är naturligt.
God var den i alla fall, och jag mättade sötsuget. Bättre än en chokladkaka i alla fall. Trevlig söndag!
Nu har jag ny bloggportal: www.nouw.com/paooola ...
Kod för att importera min blogg till Nouw: 9926004046
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 | |||
12 |
13 |
14 | 15 |
16 |
17 |
18 | |||
19 | 20 |
21 | 22 | 23 |
24 |
25 | |||
26 |
27 | 28 |
29 |
30 |
31 |
||||
|