Alla inlägg under januari 2014

Av Paola Loderini - 23 januari 2014 21:33



Hysteriska torsdagar på jobbet. Schemat är maxat, tiden går i raketfart! Körde alldeles för fort till skolan för att plocka upp Viggo, som jag fick släppa hemma för att snabbt packa Mejas tenniskläder och köra denna packning till Långedrag. Hon befann sig givetvis inte hemma utan hos en kompis, och att hon hade tennis idag visste hon om. Hur hon skulle få tag i sina kläder var tydligen ett mamma-problem. När jag kom hem skulle vi äta middag, och hoppa i fotbolls-kostymen för Viggo hade träning. Det som är lite spännande i den här situationen är att Viggos träning börjar 19.00 och Mejas träning slutar kl 19.00 Visst är det lite spännande att jag ska befinna mig på två olika ställen vid denna tidpunkt? Jag tackar övre makter för att jag är stenhård med att göra alla läxor i början på veckan. Den stressen vill jag liksom inte ha när vi kommer hem på kvällen.


Hursomhelst så brukar det vara så att när jag befinner mig i "kämpa-mot-klockan-cirkusen" så har är jag väldigt starkt kopplad till den mer kreativa sidan av mig själv. Detta betyder i nio fall av tio att jag parkerar olagligt någonstans för att vinna lite tid. Antingen står min bil på en tiominutare något längre än just tio eller så är jag så innerligt kreativ att jag skapar mig egna parkeringsrutor där det aldrig någonsin kommer att finnas en, och detta kan då i vissa enstaka fall bli väldans dyrt. Idag stod jag på tiominutaren utanför mig för att jag tycker det är vansinnigt långt till mitt garage. Där fanns då Mr P-vakt. Tur att jag kan tindra med mina ögon och se lite hjälplös ut.  


- Hej hej! Jag är här. Du behöver inte ta fram lappen!

- Där hade damen tur. Du har stått här något längre än du får.

- Jag vet och jag är evigt tacksam för att du inte lappar den här fula bilen. Det är synd om den.

- Du kanske ska tänka på att inte stå här så länge för det blir dyrt.

- Jag skulle bara fixa en grej som tog lite längre tid än vad jag trodde.

- Jag har skrivit böter på denna bilen förut.

- Nämen där ser du! Den behöver liksom inte fler lappar nu. Se på den. Skitful!

Dessutom tycker jag att det ska finnas ett max-antal på hur många böter en bil kan få.

- Se bara till att hålla koll på tiden när du står här istället.

- Jag lovar på heder och samvete! Ha en trevlig kväll!


Jag slapp böter i alla fall! Enligt vakten själv hade han "vaktat" bilen i över en kvart och vad jag såg hade han nog tänkt börjat sin lilla lappning precis när jag kom. Så idag är ytterligare en fantastisk dag. Dessutom åt jag lax till middag.  




-



Av Paola Loderini - 23 januari 2014 21:27

   Alessandra Ambrosio

Av Paola Loderini - 23 januari 2014 21:03



Ja, hon äter visserligen luft, och har en kropp som möjligtvis kan gå av på mitten om det blåser mer än tre sekundmeter ute, men hon hon har rätt bra koll på kläder och hon har haft en del snygga frisyrer också. Senast sa den lilla, lilla mini-kvinnan att hon har lagt av sin diet som bestod av enbart jordgubbar och nu äter "lite av varje". Hon ska enligt skvallerpressen ha en sundare inställning till mat. Det tror vi kanske på när vi få se det, men jag tycker ändå att hon åstadkommit lite själv och inte blivit en typisk "fotbollsfru". Stark och framgångsrik kvinna och dessutom en bra och närvarande mamma säger Hollywood. Gillar vi!


Hårfärgen hon har på övre bilden har jag precis nu. Det blev resultatet av uttvättningen av min röda färg. Mycket nöjd med att min kära frisör Carolina Ericsson på Hår Spa som färgar in mitt hår och dessutom får färgen att se fantastisk ut när den tvättas ut. Rött hår håller ju inte lika länge, det vet vi om. Jag hade inte räknat med att jag skulle gilla det uttvättade resultatet! Man tackar:)


   Min gamla frisyr, och min före detta färg.

Tycker fortfarande att det är snyggt!

Av Paola Loderini - 22 januari 2014 20:53


I lördags firade vi med lite lugnare kalas hemma hos Linda som fyllde... ja.. kanske 25 eller nåt... och hon hade lagat en massa god mat och det var så mysigt att jag nästan flyttade in. Vi satt sedan och spelade Wall Street till två på natten och jag kan väl tala om att jag vann hela grejen då. Hade ju inte direkt tur, utan är rätt skicklig när det gäller att handskas med pengar;). Hursomhelst hade jag till slut 4,3 miljoner i bankboken. Dessutom var jag den enda av oss alla som lyckades bygga upp några, eller vänta nu... var det inte hela fem stora snygga fastigheter på mina gator? Sedan hade jag ju de bästa aktierna i Wall Street bank, men även lite annat smått och gott i Italienska, franska och tyska banker. Min sista aktie jag investerade i gav 200 000 kr gånger vad tärningarna visade, så jag drog in 700 000 på en sekund. Tyckte de övriga var lite väl mycket,och jag tror det var därför de anklagade mig att göra inside-affärer ihop med Linda. Jag förnekar givetvis allt. Säger inte ett ord förrän jag pratat med min advokat.


Jag körde igenom alla gator, varv efter varv, men en skruttig liten bil. Jag investerade inte i en sportbil som kära Jocke gjorde, utan jag nöjde mig med att tuffa runt i lagom takt. Jocke däremot, tog alla pengar han hade och köpte en Ferrari. Han hade dessutom en hel del lån till banken, oftast till 60 procents ränta! Ändå vägrade han att sälja bilen! (Det gick inte så värst bra för Jocke, oss emellan....)


Tack för en trevlig kväll Linda!


 






Av Paola Loderini - 22 januari 2014 20:49

   Min vän... eller halva då....<3

Av Paola Loderini - 21 januari 2014 22:47


Jag vill ge mina varmaste kramar till mina vänner




Stina


För att jag helt enkelt älskar henne och för att hon är alldeles unik. Jag kan bli så matt och fullkomligt galen på henne, men skulle aldrig byta bort henne mot allt i världen. Hon är min allra bästa vän! Hon vet precis, precis ALLT om mig och har aldrig någonsin dömt mig. Det är inte bara fantastiskt, det är ett mirakel kan jag säga.


Johan


Vi alla känner honom som Otto.Detta är den mest betydelsefulla mannen i mitt liv just nu. Jag kan säga precis vad som helst till honom och han finns där dygnet runt. Då menar jag verkligen dygnet runt. Han har hjälpt mig att komma på fötter igen när det svajat lite, och jag är evigt tacksam för att han förgyller mitt liv.


Magdalena


För att hon alltid ställer upp i precis alla väder, och är så godhjärtad. Rak och ärlig och är inte rädd för att fråga. Hon har gett mig så mycket fast hon fattar det nog inte själv.


Peter


För att du är stark som en oxe i psyket och har så jäkla bra värderingar. Du får mig alltid att tänka på ett mer normalt sätt när jag är förbannad, sårad, ledsen eller lite för "knäpp".


Pierre


För att han e goaste och sötaste som finns, ger mig goda men inte alltid så roliga råd, och faktiskt fyller år idag. Vill alltid mitt bästa. Jag tar till mig vissa av de goda råden han ger ;).


Mie


För att hon alltid gapskrattar. Hennes positiva ord går rakt in i hjärtat. Rolig och glad. Vi pratar inte ofta, men när vi väl gör det så känns det som om vi pratade igår. Stort grattis på din födelsedag.




Carro


Hon är den som ger mig så makalöst mycket inspiration till att leva mitt liv så bra som möjligt. Hon är den som kan vända en negativ tanke till en positiv på en sekund. Hon ger mig så mycket energi och lust att leva så hon är som en drog. Jag älskar att umgås med henne. Jag älskar att titta på henne också för hon är så vansinnigt snygg!


Liza


En vän som lyssnar. Hon lyssnar verkligen på varenda ord och hon orkar verkligen lyssna. Vi fann varandra och det blev helt enkelt bara så rätt. Precis samma humor och precis lika känsliga. Vi är också det par som alltid undrar vad det är för fel på alla andra. ;)


Anna


Det finns ingen, och då menar jag ingen, som kan skratta så mycket som jag och Anna ihop. Jag kan vara hur "nere" som helst. Det kan ha hänt det värsta av det värsta, och sedan träffar jag Anna och det går verkligen inte att sluta skratta. Jag har så roligt med henne så jag önskar att alla i världen skulle ha en sån Anna i sitt liv.


Ramona


Vi ses nästan aldrig längre, även om vi vill. Hon har funnits i mitt liv i alla år och när vi hörs är det aldrig någon som dömer den ena för att aldrig höra av sig. Vi har haft väldans roligt ihop, och även om man inte umgås så mycket betyder det inte att vi växt ifrån varandra. Hon finns alltid i mitt hjärta för att hon är just hon.



Evelina


Den coolast vännen jag har. Hon rockar skiten ur folk och förgyllde varenda jobbdag under all den tid vi var kollegor. Tyvärr är vi inte kollegor längre, och det innebär att vi inte ses så ofta. Vi har en alldeles speciell grej ihop, som säkert inte många andra lärare fattar. Vi har sjukt roligt när vi ses och vi har alltid så mycket att berätta att vi helst vill ses ensamma.


Katta


Vi ses inte heller så ofta, men vi vet precsis var vi har varandra. När vi möts, som då oftast är på telefon, är det som två öppna böcker möter varandra. Vi slås ihop till en bok i storlek med Bibeln. Två timmar i telefon är inte ovanligt. En otroligt varm människa den där!


Irene


Vi har gått igenom tuffa grejer kan jag lova. När den ena varit stark var den andra svag och tvärtom. Därför komplitterar vi varandra som handen i handsken. En otroligt fantastisk människa med varmaste hjärtat.



Nämen, det finns ju inte mer att säga än

Tack snälla för att ni finns!


Louise, Linda och Jocke!

Mina relativt nyfunna vänner,

Tack för att ni finns också!


och alla andra runtomkring, givetvis!


och om jag glömt någon...så är det något fel på mig!



Filter på fotot is da shit ;)

Hokus pokus!

 


 

 


...och till dig som ringde förut exakt kl 21.00

Jösses va du e söt! :)






Av Paola Loderini - 20 januari 2014 21:43

   Min granne undrade om det hade hänt något för veckan som gick, alltså förra, var jag inte hemma en sekund. Så kändes det i alla fall. "Släkt dygnet runt, bor du ens där?"... Jo, men förra veckan hände det saker och ting varenda dag. Nu bor jag här i alla fall!!. Nu e kidsen på plats.


Meja och Viggo

Mina kids i sin rätta natur ;)

Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards