Alla inlägg under december 2013

Av Paola Loderini - 4 december 2013 23:30

 

Av Paola Loderini - 4 december 2013 23:26

 

Av Paola Loderini - 4 december 2013 22:54


Jag har börjat med julklappsinköpen och det är väldans mysigt. På Frölunda Torg strosade jag runt i två timmar. När jag skulle åka hem så hittade jag självklart inte min bil. Jag hittar aldrig min bil! Det är otroligt. Jag har inte ens ett hum om vart jag ställer den! Varenda gång går jag runt där på den gigantiska parkeringen och känner mig som en vilsen unge! De veckor jag har mina barn säger jag "Den som hittar bilen först...." För jag hittar den aldrig.  De har börjat tröttna på mig nu. "Mamma, du är hopplös".


Sen förstår jag inte hur folk kan köpa en bil för en halv mille, med 550 hästkrafter, och inte ens hitta gaspedalen! Ge biljäveln till mig så ska jag visa hur man kör! Jag är inte en hysterisk fartdåre, men att krypköra när man har så många hästar under huven måste ju vara rent slöseri. Idag har jag sagt fula ord bakom ratten ska ni veta....


 


Tänkte ta med mina barn på Universeum närsta helg. Om någon vill gå med så ring. Rätt coola experiment. Bland annat får barnen ta på sig en kardborredräkt och hoppa upp på en vägg och fastna.




   En ful fisk


Min kollega Peter är ju rätt skön. Jag hade köpt 28 små julklappar till mina elever och slagit in dessa i helgen. Tyckte själv att jag var den mest fantastiska läraren där för en stund. Sedan stod dessa på mitt skrivbord på måndag morgon. Peters kreativa sida.....28 pepparkakor. Lyckliga elever har vi i alla fall.  Det är ändå sista året jag har dom.... känns i hjärtat :(


 





Av Paola Loderini - 3 december 2013 21:45





Precis kommit hem! Varit hos Otto på litet julbord. Så otroligt trevligt! Så mycket god mat och jag tror bestämt att en hel brieost ligger i min mage nu. Bara bra. Har fått tillbaka lite rumpa och urringningen ser trevlig ut. Jag har gått upp tre välbehövliga kilon. Jag är snygg som få 35-åriga tvåbarnsmammmor! ;) Kommer bild från "Ottos julmys" när jag lagt över mina foton.



   jul, jul... strålande jul......


Har bestämt idag, efter att jag var på Universeum med eleverna, att jag ska dyka. I bassäng med tuber. Hörde av min källa, Facebookvänner som alltid ger mig svar på alla frågor jag ställer, att det kostar ca 500 kr. Eftersom jag helst ska göra något jag inte gjort förut, och helst en gång i månaden (mitt nya motto) ska jag övervinna min rädsla för dykning. När jag snorklar får jag lite lätt panik, men tycker ändå att det är coolt. Det man ser är ju coolt. Mest panik får jag över min andning och rädslan över att det ska komma vatten in i röret, men det händer ju inte med tuber, så det ska nog funka det här... tror jag. Januari-aktiviteten blir då:  Dyka med tuber i bassäng! Inspirationen kom från dykarna som matade fiskarna i Sveriges största akvarium på Universeum.


 




MIN STÖRSTA ÖNSKAN


 EN MEDITATIONSRESA TILL ETT INDISKT TEMPEL.



http://www.inshapetravel.se/info/yogaresor.asp


Det är precis vad jag vill ha, och faktiskt det enda jag vill ha.

Okej, en bil som håller ihop också.


...och en kyss under misteln!


(måste köpa en mistel)


 

Ibland rostar det,

behöver inte betyda att det är dött












Av Paola Loderini - 1 december 2013 22:19

MEN KILLEN ÄR SÅ SJUKT SNYGG!


Tackar Netflix för en ny säsong där man kan drömma sig bort i fantasin:)


Shit. Vilka ögon.

Kolla på serien. Bilden ljuger inte.

Han ser precis ut såhär!

Av Paola Loderini - 1 december 2013 20:59



En mysig advent! Jag bortser från att det är stopp i mitt handfat i badrummet och det inte finns någon vältränad byggarbetare i närheten som kan fixa detta en helgdag som denna. Nuförtiden har jag lärt mig att leva i "nuet". I alla fall lite mer än tidigare, och det innebär att jag inte stressar upp mig för stopp i handfatet eller att spilla ut en halv liter julmust på mattan. Det är bara ett handfat. Det är bara en matta. På med julmusik och sjung "All I want for Christmas is you" i kör med någon käck svensk sångerska. Japp. Så blev det.



   Startar morgonen med Ris a la Malta och saftsås på hallon.

Gudstjänst på SVT2 kl  där Kristina, min kollega, satte en av sololåtarna!

Morgonen var precis så mysig som den ska vara och det var riktig julstämning!


Jag är lite av en julig nörd.


 

I mitt fönster hänger lite kärlek....istället för en stjärna.

Följ inte stjärnan, följ kärleken!;)


Mamma och min bror Daniel kom hit och åt kyckling i citron- och dillsås. Lägger ut receptet i veckan. Väldigt gott blev det! Sedan blev det glögg och barnens bakade pepparkakor....alldeles förmånga skumtomtar trycktes ner i magen så nu äter jag varken pepparkakor eller skumtomtar mer.



   I Mejas rum för att stjäla tillbaka mina nagelack.






Av Paola Loderini - 1 december 2013 20:50

   Såhär blev våra lussebullar!   Meja myser i min kofta...   Sista natten i hans t-shirt.

Ser mycket bestämd ut efter tre labila dagar.

Vet inte vad som hände. Bakslag i processen antar jag.

Presentation


En blogg, helt enkelt....

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards